Wethouder Beens opent vestiging TSN in Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Wethouder Beens opent vestiging TSN in Rijssen

Geplaatst op: 05-03-2015 |

Om weer dichter bij haar cliënten in Rijssen en omgeving te zijn heeft het team Verpleging & Verzorging van TSN Thuiszorg deze maand een nieuwe locatie in gebruik genomen. Het team beschikt over een eigen ruimte aan de Kasteellaan 1 bij de Oosterhof. Voorheen werd de zorg gecoördineerd vanuit Almelo. De locatie werd vandaag (5 maart) officieel geopend door wethouder Beens van de gemeente Rijssen-Holten.

Tijdens zijn bezoek nam de wethouder het boekje ‘Waarde van Thuiszorg’ in ontvangst uit handen van regiomanager Fred Veldhuizen. Het boekje bevat persoonlijke verhalen van cliënten van TSN Thuiszorg. Naar aanleiding van de Dag van de Thuiszorg in 2014 heeft TSN cliënten gevraagd wat de waarde van thuiszorg voor hen persoonlijk betekent. Honderden prachtige verhalen kwamen voorbij. Verhalen waaruit blijkt dat medewerkers in de thuiszorg troost, vertrouwen, warmte en vrijheid bieden: de (meer)waarde van thuiszorg. Met zorg zijn 42 grappige, ontroerende en ingrijpende verhalen geselecteerd en gebundeld in het boekje. In deze tijd met veel veranderingen in het zorglandschap, vinden we het belangrijk dat de verhalen worden gelezen en dat er oog is voor de menselijke waarde die de (thuis)zorg vertegenwoordigt.

Het boekje is ook online te bekijken via www.tsn-thuiszorg.nl

Ga terug...