21 maart - Open Dag bij Tennisclub Rijssen - Radio 350

21 maart - Open Dag bij Tennisclub Rijssen

Geplaatst op: 08-03-2015 |

Zaterdag 21 maart is er Open Dag bij Tennisclub Rijssen aan de Stokmansveldweg 2.

Op deze dag is er van alles te doen op de tennisclub en iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen of mee te komen tennissen. Om 13:00 uur start de jeugd met allerlei (tennis)spelletjes. Ook kunnen ze oefenen tegen de air-tennis-wall, is er een spingkussen en een poffertjeskraam voor gratis poffertjes.

Vanaf 15:00 gaan de volwassenen de baan op voor een gezelligheidstoernooi. Hierbij kunnen de leden tennissen met hun vrienden, familie, collega’s, buren, etc. Maar ook alle andere bezoekers zijn van harte welkom een balletje mee te komen slaan, je hoeft niet te tennissen. De TCR tennisleraren zijn aanwezig om uitleg en tips te geven. De dag wordt rond 17 uur afgesloten met een optreden van de eigen TCR houseband en een gratis wijnproeverij.

Ook is er die dag gelegenheid om je in te schrijven voor een kennismakingsactie. Hierbij krijg je 4 tennislessen en ben je een maand lid voor slechts €15,-. Alle bezoekers (niet-leden) krijgen aan het eind van de middag een leuke goodiebag.. Kortom: de ideale gelegenheid om kennis te maken met tennis en Tennisclub Rijssen.

Ga terug...