Holten laat punt liggen tegen Huissen. - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 13:00 uur
Muzikaal het Weekend in
Playing
Straks
13:00 - 14:00 uur
Koster in het Weekend
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Holten laat punt liggen tegen Huissen.

Geplaatst op: 09-03-2015 |

De spanning van een naderend kampioenschap wordt voelbaar. De dames van Holten speelden zondagmorgen tegen Huissen. Een stugge en fysieke ploeg waar gezien de stand niet zomaar van gewonnen kon worden. Met hulp van een zeer zwak leidende scheidsrechter bleek dat maar al te waar te zijn. Holten nam direct het initiatief en kwam al snel met 2 doelpunten voor. Huissen verdedigde zeer fysiek wat tot irritaties bij Holten leidde. Met nog 3 minuten te spelen in de eerste helft kwam Huissen voor het eerst op voorsprong en wist die tot de rust vast te houden. Ruststand 13-12.

In de tweede helft werd er weinig gescoord. Veel harde overtredingen zorgden ervoor dat er van echt handbalspel weinig terechtkwam. Daardoor kwam Holten ook niet los van Huissen. Met nog enkele minuten te spelen kwam Holten via een fraaie score vanaf de cirkel door Julia Hanevelt op 18-18. Huissen scoorde opnieuw gelijk. In een prima break was het Annemiek Nijland die voor de 18-19 zorgde. Helaas maakte Holten in de allerlaatste seconden een verdedigingsfout waardoor Huissen via een strafworp de kans kreeg op de gelijkmaker. Keepster Jo-Anne Koopman raakte de bal wel, maar kon niet voorkomen dat de bal het doel trof en Holten met 1 wedstrijdpunt genoegen moest nemen.

Scores: Karlijn Bekkernens, Jessica Smit 5; Joyce Kappert 3; Annemiek Nijland, Julia Hanevelt 2;
Marjolein Nijland, Elke Dorlas 1.

Over 14 dagen spelen de dames van Holten in Zwolle tegen het 2e team van Zwolle. De week daarop kan Holten thuis tegen de nummer 2 ABS het kampioenschap zeker stellen.

Aangezien ABS thuis van Wijhe 2 won is ABS nu nog het enige team dat in punten gelijk met Holten zou kunnen komen. Wijhe 2 heeft nu 7 punten achterstand met nog 3 wedstrijden te spelen. ABS moet komend weekend nog voor een lastige uitwedstrijd tegen Atlantis naar Dronten.

Ga terug...