Geen punten voor Rijssen Vooruit - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Geen punten voor Rijssen Vooruit

Geplaatst op: 09-03-2015 |

Afgelopen zaterdag moest Rijssen Vooruit hun meerdere kennen in SVVN uit Nijverdal. Rijssen Vooruit kwam niet verder dan 2 doelpunten terwijl de gasten tot 7 keer het net wisten te vinden !

Wegens een overvolle ziekenboeg moest trainer Manuel Sanchez Torres creatief zijn in zijn opstelling waar hij op steun kon rekenen van enkele spelers van het tweede elftal. Spelers die al een (deel van de )wedstrijd in de benen hadden, zetten zich nu in voor het vlaggeschip van Rijssen Vooruit.
De wedstrijd begon zoals van te voren werd verwacht in deze derby, er werd gevochten voor elke meter en duels werden niet geschuwd. Enkele overtredingen waren ook een gevolg van de staat van het veld dat door de zachte ondergrond erg glad was.

Door de vele aanpassingen ging RV loeren op de counter en gebruik malen van de snelle buitenspelers. Na een achterstand van 0-1 werd er door een snelle counter van RV gescoord door aanvaller Roberto Renjaan. Op slag van rust moest er weer tegen een achterstand aangekeken worden (1-2).Net als vorige week werd er binnen een paar minuten weer gescoord en wederom was dit te tegenstander (1-3). Vanaf dat moment liep het bij SVVN en kon deze vrij eenvoudig uitlopen naar 1-7 waarbij gezegd moet worden dat daar enkele mooie treffers bij zaten.Een van de mooiste van deze middag werd gemaakt door RV speler Lahdo Yousef. Vanaf een meter of dertig wist hij ondanks het slechte veld de keeper van SVVN met een uitstekende lob te passeren waardoor hij de eindstand op 2-7 wist te brengen.

Snel de wonden likken en het vizier op zaterdag zetten want dan zal de jaarlijkse derby tussen Sportclub Rijssen en Rijssen Vooruit plaatsvinden, voor de laatste club een uitwedstrijd. Aanvang 14.30 uur.

Ga terug...