Fiscaal jurist Heleen Elbert bijt spits af In Holtens ondernemershus - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Fiscaal jurist Heleen Elbert bijt spits af In Holtens ondernemershus

Geplaatst op: 11-03-2015 |

De Holtense fiscaal jurist Heleen Elbert geeft als spreker een fiscale kennissessie op donderdagavond 19 maart aanstaande in het Holtens Ondernemershus. Een aantal relevante zaken voor de kleine ondernemer passeert de revue, als het gaat om kansen en risico’s bij de belastingdienst.

Heleen speelt vooral in op actuele vraagstukken. Haar insteek is praktisch, met een kwinkslag. Denk aan belastingvoordelen voor ondernemers: wanneer vindt de belastinginspecteur je ondernemer en wanneer juist niet? Welke uren tellen mee bij zelfstandigenaftrek en welke niet? Auto van de zaak of auto privé, wat zijn de voordelen?

Waar: Holtens Ondernemershus
Wanneer: donderdag 19 maart 2015
Aanvang: 19.30 uur met koffie en thee
Einde: 21.00 uur
Toegang: € 15,- *

*Deelname is gratis voor huurders en partners van het Holtens Ondernemershus en voor leden van het CVJO Rijssen-Holten. Aanmelden via info@holtensondernemershus.nl onder vermelding van ‘kennissesssie Heleen Elbert 19 maart.’

Belastingexpertise inzetten voor ‘ondernemend’ Holten en omstrekenNaast verhuur van flexwerkplekken, kantoren en spreekkamers, staat kennisdelen hoog op de agenda van het Holtens Ondernemershus om samen te groeien in ondernemerschap. Geen dure seminars maar een laagdrempelige kennissessie gericht op kleine ondernemers. “Het Holtens Ondernemershus is voor mij zakelijk en sociaal. Ik ben als partner aan het Holtens Ondernemershus verbonden en vind het als Holtenaar vooral leuk dat ik door het verzorgen van een kennissessie, mijn bijdrage kan leveren aan onze gemeenschap én ondernemers kan helpen”, aldus Heleen.

Ruim 60 lezingen per jaar door heel Nederland
Vanuit haar jarenlange ervaring als belastinginspecteur geeft zij met haar kantoor Elbert Fiscaal & Mediation, gevestigd aan de Larenseweg 12, ruim 60 lezingen per jaar aan ondernemers en accountants door heel Nederland waar diverse fiscaal-juridische onderwerpen de revue passeren. Daarnaast doet Heleen op dit moment promotieonderzoek naar bpm aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Voor meer informatie en inlichtingen
Elbert Fiscaal & Mediation, Heleen Elbert: info@elbertfiscaal.nl, 0548 – 76 90 36, www.elbertfiscaal.nl, www.elbertmediation.nl.
Holtens Ondernemershus, receptie: info@holtensondernemershus.nl, 0548 - 36 83 15, www.holtensondernemershus.nl.

Ga terug...