Twente Plat in Nijverdal - Radio 350

Twente Plat in Nijverdal

Geplaatst op: 11-03-2015 |

Donderdag 2 April aanstaande vindt er in Nijverdal een regelrechte happening plaats. Dan namelijk komt het populaire humorgezelschap Twente Plat naar Theater Zinin voor een avondvullende voorstelling met Twentse humor op z`n allerbest.

Want wat is er nou mooier, dan een heerlijk avondje uit, waar je eens ouderwets lekker kunt lachen? Echt niets brengt een mens in een beter humeur dan een gezond brok humor. En niets is zo aanstekelijk als samen met anderen lachen. Daarom is het zo heerlijk, dat het humorgezelschap Twente Plat dit seizoen eindelijk weer de weg naar Nijverdal heeft gevonden.

Jarenlang al trekt Twente Plat door Oost- Nederland met haar oergezellige en onvergetelijke voorstellingen met Twentse humor op z`n best en het publiek geniet telkens weer van een heerlijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen. IJzersterke conferences, heerlijke liedjes en dolkomische sketchen zijn de ingrediƫnten voor een programma, waar de spaanders vanaf vliegen en dat het publiek op het puntje van de stoel weet te houden.

Al decennia lang heeft de Twentse humor een naam op te houden als het om de streekhumor gaat. Een bezoek aan Twente Plat is dan ook een happening, die men niet gauw zal vergeten. Op Donderdag 2 April is de groep met haar splinternieuwe voorstelling 2015 te zien in Theater Zinin,
Willem Alexanderstraat 7, Nijverdal, telefoon 0548 612494.
De entreekaarten zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa.

Twente Plat in Nijverdal: dat wordt weer een heerlijk en onvergetelijk avondje uit. Mis het niet !!!

Ga terug...