ZorgAccent sluit reeks Theater met een toefje zorg af met voorstelling Lang zullen we leven - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

ZorgAccent sluit reeks Theater met een toefje zorg af met voorstelling Lang zullen we leven

Geplaatst op: 12-03-2015 |

Mooi en bijzonder dat een zorgorganisatie op deze manier aandacht schenkt aan zorgonderwerpen'. Dit was een veelgehoorde reactie na afloop van eerdere voorstellingen in de cyclus 'Theater met een toefje zorg'. De kerstvoorstelling in het dialect in HOF 88 was met 160 bezoekers uitverkocht. Ook dit seizoen is de reeks Theater met een toefje zorg weer een succes. Op dinsdag 17 maart vindt de laatste voorstelling Lang zullen we leven van dit seizoen plaats in het ZINiN Theater in Nijverdal vanaf 20.00 uur. Met de broers Paul en Wilbert Gieske.

Mantelzorg gevraagd: Komedie met realistische ondertonen In Lang zullen we leven staan twee broers oog in oog met de tijd. Voor het eerst samen in het theater onderzoeken twee 65+-ers de gevorderde leeftijd op humoristische wijze. Op het moment dat de ene broer aan het vrije seniorenleven denkt te beginnen, staat de andere broer onverwachts voor zijn neus. Met de koffer in de hand en een briefje op zijn jas gespeld 'Mantelzorg gevraagd'.De zorgverlening wil hem nog niet en de gemeente verlangt een tegenprestaties voor de uitkering.

De gebroeders Paul Gieske en Wilbert Gieske spelen zowel met als voor het publiek met serieuze, realistische ondertonen op een humoristische wijze. Met als motto: er is moed voor nodig om ouder te worden, maar lachen helpt!

Kaarten bestellen
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze indrukwekkende voorstelling. Leden van ZorgAccent betalen € 10,-- , niet-leden € 17,50. Deze prijs is inclusief ontvangst met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Kaarten kunnen telefonisch worden besteld bij ZINiN Theater: (0548) 624 489.
Daarnaast kan men digitaal bestellen via de website www.zinin.com. Hiervoor worden wel € 1,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Ga terug...