Sjoerd de Boer vertrekt bij Rivo. - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Sjoerd de Boer vertrekt bij Rivo.

Geplaatst op: 13-03-2015 |

Afgelopen dinsdagavond moesten de Rivo Mannen opnieuw een tegenslag incasseren. Het team dat momenteel door verschillende blessures, waaronder ook die van Sjoerd, in zwaar weer verkeerd , kreeg onverwacht te horen dat Sjoerd per direct zijn carriere bij Rivo wilde beeindigen.

Het was een ware domper toen Sjoerd dit zelf uitlegde voorafgaande aan de training. Sjoerd zit al een tijdje niet goed in zijn vel en ervaart de combinatie van vele trainingsuren / reisuren / wedstrijden en zijn opleiding als te veel en te zwaar op dit moment. Daardoor hersteld hij niet snel genoeg van zijn lichaamsklachten en kan daardoor zijn nivo op trainingen en wedstrijden niet halen en voelt hij zich niet meer als waardevol voor het team. Aangezien Sjoerd eerder al te kennen had gegeven aan het eind van het seizoen te stoppen is in goed overleg besloten dat dan nu per direct te doen. Wij betreuren het ten zeerste maar respecteren zijn besluit. Sjoerd was een keiharde werker , een echt trainingsbeest , en paste uitstekend in het team van Rivo heren 1. Hij heeft zich altijd meer dan honderd procent ingezet , en dat verdiend zeker een eervolle vermelding. Sjoerd zelf en Heren 1 hadden zich een ander afscheid voorgesteld, maar het zij zo. We wensen Sjoerd van harte beterschap en hopelijk voor de toekomst nog veel plezier in het volleyballen.

Ga terug...