Goud en zilver voor Reggesteyn tijdens nationale finale Skills - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Goud en zilver voor Reggesteyn tijdens nationale finale Skills

Geplaatst op: 13-03-2015 |

Goud voor het Zorg&Welzijn-team van Reggesteyn-Rijssen donderdag tijdens de finale van de nationale finale van de Skills Talents en zilver voor het team van de afdeling voertuigentechniek van Reggesteyn-W. de Clercqstraat.

Met dit succes en in hun hand de gewonnen medailles gingen de Reggesteyners terug naar huis. Het goud was voor Sharon Baan, Tessa Grobben en Geralda Wolderink; Dylan Poffers, Diederick Dokters en Ferhan Karli kregen de zilveren plakken.

De landelijke finale van de vakwedstrijden voor het vmbo werd dit jaar georganiseerd in Zwolle, op het Deltion College. In totaal bonden zo’n 276 leerlingen van verschillende richtingen de strijd met elkaar aan. Alle provincies kregen de opdracht samen een fictief festival te organiseren. Elk vakteam had daarin zijn eigen taak. Het team Zorg & Welzijn behaalde de eerste prijs onder andere door hun promotiefolder voor het feest en hun EHBO-post waar zij binnenstrompelende ‘gewonden’ verzorgden.

De Overijsselse scholen haalden vier medailles binnen. Daarmee eindigde het Overijssel All Stars als provincieteam op de vijfde plek.

Ga terug...