Uitdaging voor het bedrijfsleven: het Twentse Bedrijventoernooi - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Uitdaging voor het bedrijfsleven: het Twentse Bedrijventoernooi

Geplaatst op: 13-03-2015 |

Op zaterdag 2 mei a.s. wordt voor het eerst in de regio een bedrijventoernooi georganiseerd, waaraan elk bedrijf in Twente kan deelnemen. Decor hiervoor is recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal. Het Twentse Bedrijventoernooi wordt georganiseerd de opleiding Sport en bewegen van het ROC van Twente in samenwerking met Regio Twente, Outdoor Challenge Park en Het Hulsbeek.

Teams van deelnemende bedrijven worden uitgedaagd om als één team, met één taak en met één brein vijf sportieve, innovatieve en vooral leuke teambuildingsopdrachten in de buitenlucht uit te voeren. De opdrachten variëren van samen bewegen tot het leggen van knopen, dus van heel actief tot echte hersenkrakers. Alle opdrachten zijn laagdrempelig en voor iedereen goed te doen. Ze dragen op een leuke wijze bij aan de communicatie, samenwerking en onderlinge band binnen het team.

Het idee voor het toernooi, dat in Twente nog niet bestond, kwam van de studenten van de opleiding Sport en bewegen van het ROC van Twente. Op deze manier doen zij ervaring op met de organisatie van grote toernooien. De inhoud van de opdrachten is door de studenten zelf bedacht. Ook zijn ze verantwoordelijk voor de uitvoering en overige organisatorische werkzaamheden.

Regio Twente, Outdoor Challenge Park en Het Hulsbeek, partners waarmee de opleiding veel samenwerkt, ondersteunen het bedrijventoernooi. Het haakt in op de missie van de regio: meer verbinding zoeken met elkaar en er samen een sportief en gezond Twente van maken.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 17 april aanstaande via www.rocvantwente.nl/bedrijventoernooi. Op deze site staat ook alle informatie

Ga terug...