Nieuw terras bij Open Dag Tennisclub Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Nieuw terras bij Open Dag Tennisclub Rijssen

Geplaatst op: 15-03-2015 |

Zaterdag 14 maart heeft een groep van handige vrijwilligers van steigerhout volledig nieuw meubilair in elkaar geklust voor het terras van Tennisclub Rijssen. Al vroeg in de ochtend is een groep van zo’n 10 vrijwilligers gestart en aan het eind van de dag stond er een prachtig verzameling aan meubilair, van lekkere loungebanken tot tafels en stoelen. Het steigerhout is beschikbaar gesteld door de sponsoren van de tennisclub.

Het nieuwe meubilair zal uitstekend van pas komen tijdens de Open Dag a.s. zaterdag 21 maart. Die dag is er van alles te doen op het tennispark en er wordt veel aanloop verwacht. De dag sluit af op met een optreden van de TCR Houseband en een wijnproeverij. Dus dat wordt lekker genieten van muziek en een wijntje op een van de loungebanken. Het hele programma is te vinden op www.tennisclubrijssen.nl.

Ook is er die dag gelegenheid om je in te schrijven voor een kennismakingsactie. Hierbij krijg je 4 tennislessen en ben je een maand lid voor slechts €15,-. Alle bezoekers (niet-leden) krijgen aan het eind van de middag een leuke goodiebag.. Kortom: de ideale gelegenheid om kennis te maken met tennis en Tennisclub Rijssen.

Ga terug...