Petit Tour d’HuZes’ fietstocht voor ’t goede doel - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Petit Tour d’HuZes’ fietstocht voor ’t goede doel

Geplaatst op: 15-03-2015 |

Zaterdag 21 maart organiseert het ‘4Life’ team een toertocht over 50, 80 en 100 kilometer. De lange afstanden zijn natuurlijk erg geschikt voor de racefietsers, maar de 50 kilometertocht is prima te doen voor de ‘gewone’ fietser omdat bij de kortste afstand de steile klimmen op de Holterberg niet in die route zijn opgenomen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de 50 kilometer route eenvoudig in te korten tot 30 kilometer.

De tocht wordt georganiseerd onder auspiciën van de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) Men behoeft geen lid te zijn van een fietsclub, iedereen kan aan deze fietstocht deelnemen. De tocht start bij camping de Poppe aan de Holterweg 23 te Markelo (nabij A1 snelweg) Iedereen moet zich daar eerst inschrijven en kan daarna tussen 8.30 en 10.00 uur van start gaan. De deelnamekosten bedragen €5,00 (NTFU deelnemers €4,00), de route is voorzien van pijlen en daarnaast krijgt men een routebeschrijving.

Er worden 2 lussen gefietst. De fietsers op de lange afstanden krijgen nogal wat klimwerk voor de wielen zoals in de 1e lus de Markeloseberg, Herikerberg en Apenberg. In de 2e lus staan de Motieweg en Diepe Hel natuurlijk garant voor enkele zweetdruppels. Bij enkele steile klimmen worden foto's gemaakt.

De organisatoren van het ‘4Life’ team Mirjam Gerritsen, Wim Brinks, Wim Berkhof en Albert Meijer hebben deze zaterdag geen tijd om zelf op de fiets te springen. Zij gaan dat op 4 juni wel doen, maar dan beklimmen onder het motto "Opgeven is geen optie" in de Franse Alpen de echte l’ Alpe Huez. Wanneer u niet kunt deelnemen aan de fietstocht maar wel een bedrag wilt doneren, dan kan dat via de doneerknop op hun website www.geefonseenduwtje.nl Geeft u hun ook een duwtje?

Ga terug...