Veel belangstelling voor grote herdenking Canadese begraafplaats - Radio 350

Veel belangstelling voor grote herdenking Canadese begraafplaats

Geplaatst op: 17-03-2015 |

Voor de grote herdenking op 4 mei 2015 op de Canadese begraafplaats is ook deze keer veel belangstelling. De belangstelling is zo groot dat de organisatie heeft besloten het aantal zitplaatsen uit te breiden naar 4.000, de maximale capaciteit.

Wie de ceremonie wil bijwonen kan vanaf 13 april 2015 gratis toegangskaarten (maximaal 4 per persoon) verkrijgen bij TIP (Toeristisch Informatie Punt Rijssen-Holten) het voormalig VVV. In Holten gevestigd in het Kultuurhuus; in Rijssen aan de Boomkamp 18. Deze kaart geeft toegang tot de begraafplaats en het gebruik maken van de shuttlebussen. De kleur van de kaart correspondeert met de opstaptijd op de shuttlebus en verwijst daarna door naar de plek op de tribune. Zonder toegangskaart is het niet mogelijk de begraafplaats te bezoeken. Ook rolstoelers moeten toegangskaarten hebben. Scootmobielers mogen de berg op mits zij voorzien zijn van een toegangskaart.

Komt u met de auto, dan kunt u parkeren bij Muller Freshfood Logistics (Industrie-terrein De Haar). Daar vertrekt de shuttlebus, die u naar de begraafplaats brengt. Komt u per trein dan kunt u links van het NS-station Holten bij Godeschalk (Waagweg) opstappen. Ook is er een opstapplaats bij de bushalte aan de Wilhelminastraat vlak bij de rotonde Larenseweg/Wilhelminastraat.

Op de achterkant van de toegangskaart staat belangrijke informatie over de zitplaats en ingang.

Na afloop vertrekken de bussen vanaf dezelfde plek als waar u bent uitgestapt en gaan terug naar het dorp.

Om parkeerproblemen te voorkomen bij de opstapplaatsen worden Holtenaren verzocht zoveel mogelijk te voet te komen; fietsers worden niet doorgelaten.

Ga terug...