Triatlontraining bij AV Holten - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Triatlontraining bij AV Holten

Geplaatst op: 20-03-2015 |

Voor deelnemers die op zaterdag 4 juli aan de triatlon in Holten meedoen, bestaat ook dit jaar de mogelijkheid om speciale loop- en fietsclinics te volgen, georganiseerd door Atletiekvereniging Holten.

De clinics worden gecoƶrdineerd door Hans Kaffener (lopen) en Wim Reins (fietsen). Daarnaast zijn ervaren triatleten aanwezig die tijdens de clinics assisteren. De trainingen vinden voornamelijk plaats op en rondom de Holterberg.

In een paar maanden voorafgaande aan het evenement wordt men volledig klaargestoomd om de onderdelen van een triatlon te beheersen en de finish te halen. De aandacht gaat vooral uit naar conditie en techniek maar ook zaken als kleding, voeding en juiste loopschoenen komen aan de orde. Daarnaast worden trainingen gecombineerd om de wissel van fietsen naar lopen te oefenen.

De looptraining is elke maandagavond vanaf 16 maart en begint om 19.00 uur op Meermanskamp (atletiekveld). De fietstraining begint op vrijdagavond 10 april. Start vanaf sporthal Keizersweg om 19.00 uur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij en opgave is dus nog mogelijk via de website www.avholten.nl. De zwemtrainingen worden verzorgd door de zwemclub Twenhaarsveld. Voor nadere gegevens omtrent trainingstijden en kosten zie de website www.zpctwenhaarsveld.nl

Ga terug...