Succesvolle Open Dag bij Tennisclub Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Opgewekt!
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Succesvolle Open Dag bij Tennisclub Rijssen

Geplaatst op: 22-03-2015 |

Zaterdag 21 maart was er een Open Dag bij Tennisclub Rijssen. Tijdens deze dag waren zowel leden als niet-leden welkom om mee te doen met een van de vele activiteiten. Voor de jeugd was er een spelletjescircuit met zowel tennisspelletjes als andere sporten. Daarna konden de kinderen genieten van een lekker glas ranja en poffertjes. Terwijl de kinderen zich verder vermaakten op het springkussen of met de air-tennis-wall, gingen de volwassenen de baan op voor een gezelligheidstoernooi.

Na afloop van het toernooi was er een uitgebreide wijnproeverij en speelde de eigen TCR-houseband een paar sfeervolle nummers. De dag werd afgesloten met een loterij met prijzen die beschikbaar waren gesteld door de sponsoren. Er was een hoge opkomst van leden, zowel jeugd als volwassenen, maar ook veel niet-leden maakten gebruik van de gelegenheid om een kijkje te komen nemen. Kortom: De Open Dag was een heerlijke start van het nieuwe seizoen.

Ga terug...