Ruim verlies voor R.K.S.V. 1 - Radio 350

Ruim verlies voor R.K.S.V. 1

Geplaatst op: 23-03-2015 |

Vorige week vergaten we te scoren, vandaag lieten we dat de eerste helft en begin tweede helft ook na. Na de 3-1 liep de goede tegenstander Drienerlo snel uit naar 5-1 en had het verlies nog hoger kunnen uitvallen. Wederom onnodig, maar daar koop je niets voor, komende weken moeten we ons zelf gaan belonen door punten te pakken.

Het begin van de wedstrijd was voor ons, enkele corners en uitvallen via de flanken leverden enkele kansen op. Zoals scheidsrechter Jan de Vries, die overigens prima floot en geen kaart trok in een sportieve wedstrijd, al aangaf hadden we de trekker de eerste helft moeten overhalen. Dit gebeurde niet en de thuisploeg kwam rond het halfuur op 1-0 na een prima aanval waarbij onze verdedigers worden uitgespeeld en de spits beheerst binnen plaatst. Niet veel later staan we al 2-0 achter nadat Drienerlo de vrije trap in de lange hoek in het zijnetje plaatst. Twee mooie goals, waar wijzelf zo naar smachtten en op hoopten. Geflatteerde ruststand is 2-0, waarbij Drienerlo na de 1-0 de betere ploeg was.

Na rust komt Myron Wolterink in de ploeg voor Anton Acis en krijgen we direct enkele kansen. Deze worden niet benut, Drienerlo scoort haar derde treffer wel. In de 65e minuut komt een lage voorzet bij John Loohuis terecht die gemakkelijk de 3-1 binnen tikt. Dave Loohuis komt direct in het veld voor Marthijn Schottert maar in plaats van de aansluitingstreffer maakt Drienerlo rap de 4-1 en 5-1. De studenten spelen op de counter en ronden het knap af. De score had nog hoger kunnen uitvallen en ook wijzelf kregen nog kansen maar de eindstand bleef 5-1.

Zaterdag spelen we wederom uit, ditmaal tegen en bij Juliana’32 in Hengelo. Vorig jaar wonnen we op kunstgras met 1-3, kunnen we dat dit jaar weer herhalen? De tegenstander staat slechts 1 punt boven ons, dit moet motivatie genoeg zijn om voor de drie punten te gaan! Op sportpark “Groot Driene” zal er om 14:30 uur afgetrapt, wees welkom.

Opstelling R.K.S.V. 1:
Patrick Overdam, Jonathan Acis, Berjan de Wilde, Ruud Slagman, Jurgen Siemerink (74. Mitchell Troost), Wim Oosthoek, Adrian Kwintenberg, Marthijn Schottert (66. Dave Loohuis), Anton Acis (46. Myron Wolterink), John Loohuis en Gertjan Wilbers

Ga terug...