Herdenking 4 mei op Canadese begraafplaats - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Herdenking 4 mei op Canadese begraafplaats

Geplaatst op: 23-03-2015 |

Er is veel belangstelling voor de grote herdenking op 4 mei op de Canadese begraafplaats in Holten. Wie de ceremonie wil bijwonen kan vanaf maandag 13 april 2015 gratis toegangskaarten - maximaal 4 per persoon - krijgen bij TIP (Toeristisch Informatie Punt Rijssen-Holten). Kijk voor de adressen op www.toerismerh.nl.

Toegangskaart
De kaart geeft toegang tot de begraafplaats en gebruik van de shuttlebus. Zonder toegangskaart is het niet mogelijk de begraafplaats te bezoeken. Ook rolstoel- en scootmobielgebruiker moeten een toegangskaart hebben. Op de achterkant van de toegangskaart staat belangrijke informatie over de zitplaats en ingang.

Vervoer
Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren bij Müller Fresh Food Logistics (Industrieterrein De Haar). Daar vertrekt de shuttlebus, die u naar de begraafplaats brengt.

Komt u per trein? Dan kunt u links van het NS-station Holten bij Godeschalk (Waagweg) in de shuttlebus stappen. Ook is er een opstapplaats bij de bushalte aan de Wilhelminastraat vlakbij de rotonde Larenseweg/Wilhelminastraat.
Na afloop vertrekken de bussen vanaf dezelfde plek als waar u bent uitgestapt en gaan terug naar het dorp.

Om parkeerproblemen bij de opstapplaatsen te voorkomen is het verzoek aan Holtenaren om zoveel mogelijk te voet te komen. Fietsers hebben geen toegang

Ga terug...