Activiteiten tijdens de Week van de Kindercoaching - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Activiteiten tijdens de Week van de Kindercoaching

Geplaatst op: 24-03-2015 |

Hoe was jij als kind en hoe zou het zijn geweest, als jij als kind een kindercoach had gehad? Wat had dat voor jou en je ontwikkeling betekend? Misschien was jij als kind wel heel erg verlegen, of ben je gepest of was je zelf een pestkop. Of ben je misschien heel erg gevoelig, maar heb je hier nooit mee leren omgaan.

En hoe is dat nu voor jouw kind?
Weet je kind hoe het met grenzen om moet gaan? Of met boosheid? Zit je kind met verdriet, maar kan het er niet over praten en voel je je hierin machteloos als ouder? Wat heeft een kind nodig om lekker in zijn vel te zitten? En hoe kun jij je kind helpen wanneer het tegen sociale-, emotionele of leerproblemen aanloopt?

Van 13 tot 18 april 2015 is de Week van de Kindercoaching. Tijdens deze week organiseert Volledig Coaching een aantal activiteiten die in het teken staan van kinderen en jongeren. Een mooie kans voor jou en je kind om kennis te maken met Kinder- en Jongerencoaching. Zo is er dagelijks van 09.30 tot 11.30 uur de mogelijkheid om gratis over verschillende onderwerpen in gesprek te gaan. Het programma is als volgt: maandag 13 april leerproblemen, dinsdag 14 april pesten, woensdag 15 april Kinder- en Jongerencoaching, donderdag 16 april beelddenken en de MatriXmethode en vrijdag 17 april vrij inloopspreekuur. Je bent dan van harte welkom aan de Boomkamp 5 in Rijssen.

Op woensdagavond 15 april geeft Volledig Coaching een lezing met het onderwerp “Pesten is een kans”. Deze vind plaats aan de Boomkamp 5 in Rijssen. Aanvang is 19.00 uur en de toegang is gratis. Na de lezing is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over het onderwerp “pesten”. Graag van tevoren aanmelden via info@volledigcoaching.nl of via 06 4479 0593.

Loopt jouw kind tegen problemen aan en wil jij weten wat Volledig Coaching voor jou en je kind kan betekenen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid en loop eens vrijblijvend binnen op een van deze ochtenden of meld je aan voor de lezing.

Voor vragen, informatie en aanmelding kun je terecht bij: Volledig Coaching tel. 06 4479 0593, via info@volledigcoaching.nl of via het contactformulier op de website www.volledigcoaching.nl

Ga terug...