Veranderingen Carintreggeland Thuiszorg - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Veranderingen Carintreggeland Thuiszorg

Geplaatst op: 25-03-2015 |

Carintreggeland heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in het toekomstbestendig maken van de organisatie. Met onder meer de invoering van kleinschalige teams in de thuiszorg en de wijkverpleegkundige in de thuiszorgteams wordt ingespeeld op de grote veranderingen in de zorg. Met als doel om onze klanten kwalitatief goede zorg te kunnen bieden.

Carintreggeland Thuiszorg krijgt, evenals andere thuiszorgorganisaties, te maken met een korting op haar productie. Daarnaast stelt de zorgverzekeraar kwaliteitseisen aan onze thuiszorg.

Wil Carintreggeland kwalitatief goede zorg blijven leveren en aan de productiekorting kunnen voldoen, dan ziet Carintreggeland Thuiszorg zich gedwongen om een aantal maatregelen door te voeren. Maatregelen die helaas gepaard gaan met het verlies aan arbeidsplaatsen. Het gaat hierbij in eerste instantie om medewerkers niveau 2, de zogenaamde helpenden in de thuiszorg (13 arbeidsplaatsen). Deze functie gaat binnen Carintreggeland Thuiszorg vervallen.

Op dinsdag 24 maart zijn alle thuiszorgmedewerkers geïnformeerd over de maatregelen in de Thuiszorg. Medewerkers die boventallig worden, worden begeleid door het interne mobiliteitsbureau van Carintreggeland. Dit mobiliteitsbureau begeleidt boventallige medewerkers gedurende een half jaar naar ander werk binnen of buiten de organisatie. De ondernemingsraad is geïnformeerd en nauw betrokken bij de totstandkoming van de plannen. Met de vakbonden is een sociaal plan overeengekomen.

Ga terug...