Kindervakantieweek krijgt andere invulling: HOPPA! Dagen - Radio 350

Kindervakantieweek krijgt andere invulling: HOPPA! Dagen

Geplaatst op: 26-03-2015 |

De Kindervakantieweek: voor veel Holtenaren een begrip. Wat in de jaren 70 begon als een spelletjesweek, is uitgegroeid tot een week waarin gespeurd, gespioneerd werd, en uiteindelijk wisten de dapperste kinderen van de kindervakantieweek het mysterie altijd weer op te lossen.

Wegens de grote tijdsinvestering en de veranderende werkwijze bij ViaVie Welzijn, is er voor gekozen om het roer om te gooien en voor een andere formule te kiezen dan de Kindervakantieweek in zijn welbekende vorm. De kinderen blijven uiteraard op nummer 1 staan, ViaVie Welzijn hecht er veel waarde aan dat er, met name in de zomervakantie, wel activiteiten blijven bestaan voor de Holtense jeugd, met daarbij de nadruk op kinderen die niet op vakantie kunnen.

Er is gekozen voor een andere opzet, waarbij het begrip Kindervakantieweek wordt losgelaten. Diverse Holtense organisaties en verenigingen zijn benaderd om mee te werken aan de HOPPA! Dagen, om zo een breed draagvlak te creƫren, georganiseerd voor en door Holten. In ieder geval het Natuurdiorama en Kinderboerderij Dondertman hebben hun medewerking al toegezegd. Gezamenlijk met alle partijen willen we een fantastische week neerzetten, met een actief en gezellig programma voor kinderen van de groepen 3 t/m 8.

De week gaat bestaan uit 4 themadagen, waarbij de kinderen van maandag 6 juli t/m donderdag 10 juli letterlijk in Holten OP PAd gaan. De meewerkende organisaties en verenigingen nemen 1 dag voor hun rekening, waarbij de kinderen zelf vrij zijn te kiezen aan welke dag(en) zij meedoen. Er wordt per dag een kleine bijdrage gevraagd om de organisatie mogelijk te maken.

ViaVie Welzijn kijkt vol goede moed naar de toekomst en heeft veel vertrouwen in deze nieuwe formule, waarbij de Holtense kinderen volop zullen gaan genieten van de HOPPA! Dagen!
Houdt u de website van ViaVie Welzijn (www.viaviewelzijn.nl) in de gaten. Medio mei zal het programma van de HOPPA! Dagen bekend gemaakt worden, en zal bekend worden wanneer kinderen zich kunnen inschrijven.

Wilt u meer informatie over de HOPPA! Dagen, of als organisatie, vereniging of bedrijf uw medewerking verlenen? Neem dan contact op met Ivet Harperink (harperink@viaviewelzijn.nl) of Patricia van Erven (vanerven@viaviewelzijn.nl ), 0548 36 27 55.

Ga terug...