Different  Drums & Cesar Zuiderwijk! in het Parkgebouw - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Different Drums & Cesar Zuiderwijk! in het Parkgebouw

Geplaatst op: 27-03-2015 |

Op zaterdagavond 11 april a.s. vindt er in het Parkgebouw te Rijssen de 7e editie van Different Drums plaats.

Different Drums is een voorstelling van Pats Producties, daar waar drummen wordt geleerd en wordt geleefd. Leerlingen van de drumschool zullen samen met drumlegende Cesar Zuiderwijk het Parkgebouw doen laten trillen op haar grondvesten. 
Cesar is een icoon! Als drummer van de Golden Earring is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse popgeschiedenis. Voor vrijwel alle slagwerkers is hij hèt voorbeeld. De leerlingen van Pats Producties krijgen de gehele avond het podium en dan ook nog eens samen met de ‘godfather’ van de Nederlandse drumwereld. Hier doe je het tenslotte voor: maak maar mee, beleef maar mee, maak je plan, daar leer je van.

De contacten met Cesar Zuiderwijk en initiator en drumdocent Michel Schreuder waren al snel gelegd. Schreuder heeft namelijk zelf les gehad van Zuiderwijk en is daarna les gaan geven bij Music Station, de drumschool van Zuiderwijk, in Den Haag. Sinds 2006 is Schreuder gestart met een eigen lespraktijk in Rijssen, wat een onderdeel is van Pats producties.

Deze avond heeft als doel slagwerk leerlingen, jong en oud een podium te geven en ervaring op te laten doen. Maar ook om van elkaar te leren, te zien en horen wat er mogelijk is. Maak er theater van! Samen met de band 100% en Cesar Zuiderwijk zullen de optredens van alle leerlingen zeker een ware happening worden.

Iedereen is deze avond vanaf 20.00 uur van harte welkom in het Parkgebouw in Rijssen.

Wilt u dit drumevent bijwonen, dan kunt u kaarten á € 7,50 reserveren via www.parkgebouw.nl of anders bij de kassa: 0548-544975

Ga terug...