Lucky genomineerd voor de Nightlife Awards - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Lucky genomineerd voor de Nightlife Awards

Geplaatst op: 30-03-2015 |

Uitgaanscentrum Lucky The Feel Good Provider uit Rijssen is genomineerd voor de Nightlife Awards in de categorie ´Populairste Club van Midden Nederland´. Het uitgaanscentrum sleepte de prijs eerder al in de wacht in 2006 en 2007. De genomineerde clubs worden op verschillende criteria beoordeeld, waaronder een stemronde, welke plaats vindt van 21 maart tot en met 5 april. Op maandag 18 mei zullen de awards uitgereikt worden aan de winnaars.

Gasten kunnen bij Lucky terecht voor de meest uiteenlopende concepten als de Teenageparty, Supercool, PURE, Dangerouzmind, So90’s, Discofever en Brommers Kieken. Ook voor bruiloften, partijen en bedrijfsfeesten is Lucky een uitermate geschikte locatie gebleken. Daarnaast is Lucky buiten haar eigen deuren tegenwoordig ook flink aan de weg aan het timmeren. Vorig jaar organiseerde Lucky voor het eerst i.s.m. Boulevard Entertainment het festival Boulevard Outdoor op Het Lageveld.

Waar veel discotheken het de laatste jaren erg zwaar hebben, zag Lucky haar bezoekersaantallen de laatste jaren alleen maar stijgen. Ieder weekend trekt de locatie aan de Morsweg in Rijssen zo’n twee-tot drieduizend bezoekers en lijkt het uitgaanscentrum populairder dan ooit.

Gun jij Lucky de award voor Populairste Club van midden Nederland? Breng dan je stem uit, dit kan tot en met 5 april eenvoudig en snel via de website www.stemenwin.nl.

Ga terug...