Singlescafe in Cafe de Tijd in Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Singlescafe in Cafe de Tijd in Rijssen

Geplaatst op: 30-03-2015 |

Vrijdagavond 3 april 2015 is er een singlescafé (±45-67jr) in danscafe De Tijd, achter restaurant De Markies, in Rijssen.

"Gewoon gezellig borrelen met andere alleenstaanden", zegt organisator Getty Schepers van relatiebureau Dating Oost, "niet meer en niet minder. Het is géén datingavond', stelt ze nadrukkelijk. "Mensen hoeven zich niet aan te melden. Voor oudere singles wordt er zelden iets georganiseerd, horen we nog steeds van de gasten. Wij hebben iedere maand, al ruim tien jaar, een singlescafé in de regio in verschillende plaatsen. In januari waren we ook in Danscafe De Tijd.

Ook senioren vinden het leuk om weer eens uit te gaan , een praatje te maken, misschien even losjes de dansvloer op, want eigenaar en RTV Oost presentator Bert van Losser gaat zelf ook nog wat plaatjes draaien", aldus matchmaker Schepers. "Het is ook geen dansavond, de mogelijkheid wordt alleen wel geboden. Niet iedereen wil dansen. Een lidmaatschap van DatingOost is ook niet nodig. Iedereen is welkom, mits single én netjes gekleed."

Wat kan men verwachten indien nog nooit een singles-uitgaansavond van DatingOost bezocht? "Een leuke, gezellige avond, waar je als single geheel ontspannen in je eentje naar binnen wandelt. Waar ik persoonlijk de gasten ontvang. Waar je relaxt kunt kennismaken met andere singles en een kopje koffie en drankje met elkaar drinkt. Waar je vrienden kunt maken en nieuwe contacten legt. Je kunt alleen komen, maar introducees zijn welkom. Maar, alleen komen maakt het makkelijker om contact te leggen, omdat je dan wel móet. Alleenstaanden moeten veelal de eerste keer wel moed verzamelen. Na binnenkomst is die angst verdwenen."

Het singlescafé start vrijdagavond 3 april 2015 vanaf 20.30 uur en duurt tot 00.30 uur. Entree €12,50 incl. koffie/thee en hapjes. Drankjes kunnen zelf besteld worden aan de bar, dit om het contact leggen te vergemakkelijken. Vooraf aanmelden niet nodig.

Voor meer informatie kan gebeld worden met DatingOost tel. 0546-492899 www.DatingOost.nl DansCafé De Tijd is te vinden áchter restaurant/lunchroom De Markies, in de zijstraat van de Haarstraat (centrum), Rijssen. Parkeren aan de Huttenwal, Rijssen.

Ga terug...