Een feestje met DJ’s Wipneus en Pim bij De Twee Schimmels - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Een feestje met DJ’s Wipneus en Pim bij De Twee Schimmels

Geplaatst op: 30-03-2015 |

Het is de bekende feest DJ’s Wipneus & Pim weer gelukt: met een compleet nieuwe Quiz-Co-Show komen ze op vrijdagavond 10 april naar café De Twee Schimmels in Rijssen.

Het is de vierde versie van hun legendarische meezing-dans-spel-en-doe-show en daarmee alweer de vierde keer dat de DJ’s een feestje bouwen bij café De Twee Schimmels. De afgelopen edities ging het dak eraf en daarvoor willen ze natuurlijk niet onder doen. Daarvoor leent zich De Twee Schimmels uitstekend. Het thuisgevoel van deze stamkroeg gecombineerd met de spanning van deze nieuwste Quiz: succes gegarandeerd!

Denk niet dat het bij deze quiz enkel en alleen om kennis gaat. Het is een mix van muziek herkennen, meezingen, extra punten voor de dansjes en wie er helemaal voor gaat past natuurlijk ook de outfit aan. De show begint op vrijdag 10 april om 21.00 uur, maar de deuren zijn natuurlijk al op tijd geopend. Voor iedereen die zich moed in wil drinken met koffie of een biertje, of alvast in de stemming wil komen.

Opgeven kan via tweeschimmels@concepts.nl, of bij Arend Jansen aan de bar. Meer weten? Kijk op http://facebook.com/cafedetweeschimmels
http://facebook.com/wipneusenpim

Ga terug...