Nationale Pannenkoekendag bij ZorgAccent - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Nationale Pannenkoekendag bij ZorgAccent

Geplaatst op: 01-04-2015 |

Afgelopen vrijdag 27 maart werd er in het kader van de Nationale Pannenkoekendag op diverse locaties van ZorgAccent pannenkoeken gebakken door kinderen van basisscholen uit de buurt. Het doel van deze dag is de band tussen ouderen en jongeren te vergroten. De dag wordt gesponsord door Koopmans en Tefal.

Diverse locaties

Op locatie Stadskwartier in Rijssen werden de pannenkoeken gebakken door kinderen van de Johan Friso school uit Rijssen. Op De Blenke in Hellendoorn werden de pannenkoeken gebakken door kinderen uit groep 8 van de Ichtusschool te Lemele. Kinderen uit groep 7 van dezelfde school bakten op locatie Krönnenzommer in Hellendoorn voor de bewoners van afdelingen Eelerhof en De Schöppe.

Bewoners heerlijk verwend

De bewoners werden tijdens het eten heerlijk verwend door de kinderen. De pannenkoeken werden door de kinderen zelf gebakken, ze serveerden ze uit en schonken ook nog eens een lekker drankje in voor de bewoners. Zelf aten ze gezellig een pannenkoek mee aan tafel bij de bewoners. En natuurlijk niet te vergeten, de kinderen hebben op de afwas gedaan en de rommel opgeruimd.

Volgend jaar weer!

Een reactie van een van de kinderen: 'Dit was de leukste schooldag van het jaar!'. Kortom het was een hele happening voor onze bewoners, maar ook voor de kinderen die hebben gebakken. Iedereen was zo enthousiast dat de afspraken voor volgend jaar alweer gemaakt zijn!

Ga terug...