Nieuw onderzoek naar koopgedrag - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Nieuw onderzoek naar koopgedrag

Geplaatst op: 01-04-2015 |

Het winkel- en koopgedrag van consumenten verandert voortdurend, onder meer door de opkomst van het online shoppen. Om goed op deze veranderingen in te kunnen spelen, is onderzoek naar het koopgedrag van consumenten nodig. In april start I&O Research daarom weer een grootschalig onderzoek om in beeld te krijgen waar inwoners boodschappen doen en winkelen en hoe tevreden ze hierover zijn. Ook Rijssen-Holten neemt net als de afgelopen keren deel aan dit onderzoek.

Sinds 1990 wordt in Oost-Nederland eens in de vijf jaar onderzoek gedaan naar het koopgedrag van consumenten. Het onderzoek geeft niet alleen inzicht in waar inwoners van Rijssen-Holten inkopen doen, ook biedt het onderzoek veel informatie over het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden. Het onderzoek wordt dit jaar opnieuw uitgevoerd door I&O Research. Aan dit onderzoek doen gemeenten in heel Oost-Nederland mee. Het onderzoek levert daardoor ook veel mogelijkheden voor vergelijking.

Online en telefonisch onderzoek
In april start het online en telefonisch veldwerk. In deze periode worden ook inwoners uit Rijssen-Holten uitgenodigd voor deelname aan het onderzoek. Voor dit onderzoek maakt I&O Research gebruik van het digitale burgerpanel en daarnaast van contactgegevens die zij al in hun bezit hebben.

De resultaten van het onderzoek worden rond de zomer van 2015 bekend gemaakt. Meer informatie over het onderzoek is te vinden op www.koopstromen.nl.

Meer informatie over het onderzoek
I&O Research, Thijs Lenderink, Ruud Esselink of Janneke Dijkers (053 – 482 5000, info@koopstromen.nl)

Ga terug...