Kom naar het open huis van de Sterkerij op zaterdag 11 april. - Radio 350

Kom naar het open huis van de Sterkerij op zaterdag 11 april.

Geplaatst op: 01-04-2015 |

Eind vorig jaar is de Sterkerij verhuisd van de Enterstraat naar de Ethaanstraat 2 in Rijssen (naast het Rijssens Mannenkoor). Met de inzet van vele vrijwilligers is ons nieuwe pand efficiënt en doelmatig ingericht, wat voor de medewerkers van de Sterkerij een geweldige verbetering van hun werkplekken betekent. De keuken is een stuk groter en in de fietsenwerkplaats komen de medewerkers beter tot hun recht.

Open Huis zaterdag 11 april a.s. van 10.00 – 15.00 uur
Nu wordt het tijd om dit alles aan onze klanten en toekomstige klanten te laten zien, want we zijn er beretrots op. Daarom organiseren we op zaterdag 11 april een groots opgezet open huis waar iedereen een kijkje kan nemen bij afdelingen van de Sterkerij.

Tijdens deze open dag kunt u zien hoe mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen en zich te ontplooien. De keuken, de fietsenwerkplaats, de inpakafdeling en de fietsenshowroom staan voor u open.
Uiteraard is er voor de kinderen een springkussen, kun je zelf popcorn maken en natuurlijk kunt u ook producten of een fiets van de Sterkerij kopen.

U bent van harte welkom bij onze Open huis op zaterdag 11 april a.s. van 10.00-15.00 uur aan de Ethaanstraat 2 in Rijssen.

Ga terug...