Programma Oranjedagen Rijssen bekend - Radio 350

Programma Oranjedagen Rijssen bekend

Geplaatst op: 02-04-2015 |

Traditiegetrouw vinden ook dit jaar de Oranjedagen weer plaats in feesttent De Oosterhof in Rijssen op vrijdag 24- en maandag 27 april 2015. Ook zal de tent op zondag 26 april weer beschikbaar worden gesteld voor de jaarlijkse kerkdienst.

Op vrijdag 24 april zijn alle bedrijven met hun werknemers om 16:30 uur welkom om de Oranjedagen feestelijk te openen, gezellig te netwerken en onbeperkt te genieten van een heerlijk buffet. De kosten hiervoor bedragen slechts €15,-. Dit is inclusief drie consumptiemunten en toegang tot het avondprogramma met o.a. DJ Gerard Ekdom. Reserveren kan via oranjeverenigingrijssen.nl

Het avondprogramma begint om 19:30 uur en is GRATIS toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. Dit jaar zullen de optredens tijdens 'Oolderwets Gezellig', zoals de feestavond wordt genoemd, worden verzorgd door 3FM DJ Gerard Ekdom, Handy Joe en DJ Erik Gerritsen.

Natuurlijk zal de feesttent zoals ieder jaar weer op Koningsdag de nodige gezelligheid bieden. Toegang is er op maandag 27 april voor alle leeftijden vanaf 13:00 uur. Deze dag zullen er optredens zijn van de band Moozz en zal DJ Lars samen met MC The Legion de tent op zijn kop zetten. Ook dit jaar zal Koningsdag geheel in stijl afgesloten worden met de grote vuurwerkshow.

Ga terug...