Burgemeester reikt onderscheidingen uit - Radio 350

Burgemeester reikt onderscheidingen uit

Geplaatst op: 29-06-2006 |

Vrijdagavond 30 juni reikt burgemeester B. Koelewijn, tijdens een feestelijke bijeenkomst van de brandweer Rijssen-Holten, brandweeronderscheidingen uit aan jubilarissen van de brandweer. Ook verricht hij de officiële openingshandeling van de verbouw van de kazerne Holten.

In de afgelopen weken is er met man en macht gewerkt om de verbouwing te realiseren. De uitrukpakken van de brandweermensen hingen in de uitrukhal naast de voertuigen en in verband met de veiligheid en de regelgeving (ARBO) worden deze apart opgehangen in een kleedruimte. Ook de onderhoudswerkzaamheden vonden nog plaats in de uitrukhal. Dit is nu veranderd omdat de ademlucht van de onderhoudswerkzaamheden van beide kazernes werd gecentraliseerd. Een aparte ruimte werd hiervoor in de kazerne Holten gecreëerd die voldoet aan alle eisen van deze tijd.

Burgemeester B. Koelewijn reikt onder toeziend oog van het korps en hun partners de brandweeronderscheidingen uit voor 12½ jaar dienstjubileum aan Herman Brinks en Jan Lammers, van de post Holten en Berend Brinks, Bartjan Geerling en GertJan Koedijk, van de post Rijssen.
Herman ter Keurst en Marinus Nijzink, van de post Rijssen, krijgen voor hun 30-jarig dienstjubileum een onderscheiding.

Ga terug...