Politieberichten Rijssen-Holten - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Politieberichten Rijssen-Holten

Geplaatst op: 07-04-2015 |

Politie Persberichten donderdag 2 april 2015 om 07:00 uur tot en met dinsdag 7 april 2015 om 07:00 uur

Donderdag 2 april
Eenzijdige aanrijding
Rijksweg A1 ter hoogte van hectometerpaal 129.2 links te Rijssen
Op donderdag 2 april 2015 omstreeks 07:30 uur kreeg de politie de melding om te gaan naar de rijksweg a1 te Rijssen. Aldaar ter hoogte van hectometerpaal 129.2 links, zou een personenauto met aanhanger zijn geschaard. Ter plaatse bleek de combinatie in de middenberm te staan in tegenovergestelde richting. De bestuurder verklaarde dat zij voelde dat de aanhanger door de wind werd weggeduwd/schaarde. De bestuurster heeft dit nog proberen te voorkomen, maar helaas is dit haar niet gelukt. De personenauto en aanhanger zijn door de sleper meegenomen.

Aanrijding materieel
Rijksweg A1 ter hoogte van hectometerpaal 129.2 rechts te Rijssen
Op donderdag 2 april 2015 omstreeks 07:45 uur kreeg de politie de melding om te gaan naar de rijksweg A1 te Rijssen. Aldaar ter hoogte van hectometerpaal 129.2 rechts, zou een aanrijding hebben plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelauto. Ter plaatse bleek dat de bestuurder van de personenauto te laat in de gaten had dat de bestuurder van de bestelauto moest afremmen. Hierdoor ontstond er een kop-staart aanrijding. Deze aanrijding ontstond doordat er aan de andere kant van de snelweg kort daarvoor een ongeluk was gebeurd.

Vrijdag 3 april
Vernieling bestelauto
Jan Steenstraat te Rijssen
Op vrijdag 3 april 2015 omstreeks 15:15 uur kreeg de politie via internet een aangifte binnen met betrekking tot een vernieling van een bestelauto. Deze vernieling moet plaats hebben gevonden tussen donderdag 2 april 2015, 10:30 uur en vrijdag 3 april 2015, 06:45 uur. Van de bestelauto waren in totaal 3 banden lek gestoken.

Bent u getuige geweest van deze vernieling of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.


Zaterdag 4 april
Mishandeling
Roelf bosmastraat te Rijssen
Op zaterdag 4 april 2015 omstreeks 00:30 uur kreeg de politie de melding om te gaan naar de Roelf Bosmastraat te Rijssen. Aldaar zouden enkele personen met elkaar ruzie hebben gekregen, waarbij tevens personen letsel hadden opgelopen. Ter plaatse bleken de betrokken partijen al van elkaar gescheiden. Twee personen zijn door de ambulance medewerkers ter plaatse onderzocht. Eén van deze persoon moest uiteindelijk nog naar het ziekenhuis om aldaar te worden behandeld aan zijn letsel. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Bezit harddrugs
Morsweg te Rijssen
Op zaterdag 4 april 2015 omstreeks 02:45 uur kreeg de politie de melding om te gaan naar de Morsweg te Rijssen. Aldaar in een uitgaansgelegenheid waren twee personen betrapt op het moment dat zij drugs aan elkaar overhandigden. Ter plaatse bleek dat één van de personen meer drugs bij zich had dan de toegestane (gedoogde) gebruikershoeveelheid. Deze persoon is hierop aangehouden en overgebracht naar het politie arrestanten complex in Borne voor verder verhoor. De andere persoon heeft afstand gedaan van de gebruikershoeveelheid drugs en mocht hierop vertrekken.

Rijden onder invloed
Galvanistraat te Rijssen
Op zaterdag 4 april 2015 omstreeks 04:30 uur stond de politie op de Galvanistraat toezicht te houden. Aldaar zagen zij een personenauto rijden, met daarin meer personen dan toegestaan. Op het moment dat de politie de bestuurder aanspraken, merkten zij dat de bestuurder mogelijk gedronken had. Bij controle via het blaasapparaat bleek dit ook te zijn. De bestuurder is hierop meegenomen naar het politiebureau. Tegen de bestuurder word een proces-verbaal opgemaakt.

Zondag 5 april
Loslopende Pony
Landuwerweg te Holten
Op zondag 5 april 2015 omstreeks 12:15 uur kreeg de politie de melding om te gaan naar de Landuwerweg te Holten. Aldaar zou een pony zijn komen aanlopen, die kennelijk ontsnapt was. Ter plaatse bleek de pony al in een weiland te staan, bij andere pony’s. De pony is uiteindelijk in een leeg weiland naast het weiland waar die nu stond, gedreven. Dit weiland is hierop afgesloten.

Verkeerscontrole
N332 te Holten
Op zondag 5 april 2015 tussen 15:00 uur en 17:00 uur hebben de politie van het verkeershandhavingsteam een verkeerscontrole gehouden met de video-auto aan de N332 te Holten. Tijdens deze verkeerscontrole hebben twee bestuurders een proces-verbaal gekregen voor de snelheid en één bestuurder voor het overschrijden van de doorgetrokken streep.

Verlaten plaats van verkeersongeval
Holterstraatweg of Boomkamp te Rijssen
Op zondag 5 april 2015 omstreeks 20:45 uur kreeg de politie via internet een aangifte binnen met betrekking tot een verlaten plaats van verkeersongeval. Deze verlaten plaats van verkeersongeval moet plaats hebben gevonden op zaterdag 4 april 2015 tussen 14:00 uur 16:30 uur. De locatie waar het plaats heeft gevonden is niet exact bekend. Er zijn twee locaties mogelijk. De personenauto heeft geparkeerd gestaan aan de Boomkamp te Rijssen ter hoogte van de kerk en aan de Holterstraatweg te Rijssen ter hoogte van het parkeerterrein van het tuincentrum. De aanrijding werd pas op de tweede locatie ontdekt. De personenauto heeft door de aanrijding schade opgelopen aan de rechter kant van de personenauto.

Bent u getuige geweest van deze verlaten plaats van verkeersongeval of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

Vernieling bank
Grotestraat te Rijssen
Op zondag 5 april 2015 omstreeks 22:30 uur kreeg de politie via internet een aangifte binnen met betrekking tot een vernieling van een bank. Deze vernieling moet plaats hebben gevonden tussen vrijdag 3 april 2015, 18:00 uur en zaterdag 4 april 2015, 09:00 uur. De bank zat verankerd aan de gevel van een winkel en deze bank is met geweld van de gevel afgetrokken/gebroken.

Bent u getuige geweest van deze vernieling of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

Maandag 6 april
Aanrijding materieel
Ligtenbergerdijk te Rijssen
Op maandag 6 april 2015 omstreeks 13:30 uur kreeg de politie de melding om te gaan naar de Ligtenbergerdijk te Rijssen. Aldaar zou een aanrijding materieel hebben plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Ter plaatse bleek dat de aanrijding had plaatsgevonden op de kruising Ligtenbergerdijk met de Butaanstraat. De aanrijding bleek te zijn ontstaan, doordat één van de bestuurders geen voorrang had verleend aan de andere bestuurder. Beide personenauto’s zijn uiteindelijk afgesleept door de sleper. Tegen de bestuurder die geen voorrang verleend had, word een proces-verbaal opgemaakt.

Val van fiets
Karel doormanstraat te Rijssen
Op maandag 6 april 2015 omstreeks 17:30 uur kreeg de politie de melding om te gaan naar de Karel doormanstraat te Rijssen. Aldaar zou een vrouw van haar fiets zijn gevallen. Ter plaatse was de ambulance al reeds ter plaatse en deze heeft mevrouw uiteindelijk meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Mevrouw bleek ten val te zijn gekomen tegen een middengeleider.

Verlaten plaats van verkeersongeval
Canadastraat te Holten
Op maandag 6 april 2015 omstreeks 22:30 uur kreeg de politie de melding om te gaan naar de Canadastraat te Holten. Aldaar had een verlaten plaats van verkeersongeval plaatsgevonden. Ter plaatse bleek dat melder zijn voertuig op maandag 6 april 2015, omstreeks 19:50 uur had geparkeerd aan de Canadastraat te Holten. Op maandag 6 april 2015, omstreeks 22:00 uur kwam melder terug bij zijn personenauto en zag dat de personenauto een halve meter verschoven was. Tevens stond de personenauto met de neus in de coniferen en had de personenauto schade aan de achterzijde. De bestuurder die voor deze aanrijding verantwoordelijk is, heeft zich niet kenbaar gemaakt aan melder.

Bent u getuige geweest van deze verlaten plaats van verkeersongeval of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

Ga terug...