C1000 Léon Haanstra verandert in Coop - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

C1000 Léon Haanstra verandert in Coop

Geplaatst op: 08-04-2015 |

Op woensdag 22 april heeft Holten er een nieuwe spiksplinternieuwe supermarkt bij. Coop Léon Haanstra opent dan zijn deuren. De voormalige C1000 in de Dorpsstraat onderging een metamorfose en gaat verder onder de vlag van Coop. Eigenaar Léon Haanstra: “Alle verbeteringen en nieuwe toevoegingen tillen de winkel echt naar een hoger niveau.”

Haanstra vervolgt: “De winkel wordt compleet verbouwd. Van de schappen tot de vloeren. Klanten herkennen de winkel straks niet meer terug. De schapindeling verandert, de groente- en fruitafdeling wordt uitgebreid en we krijgen er een complete ambachtelijke slagerij bij zoals ze gewend zijn. Maar dat is nog niet alles: klanten kunnen straks ook gebruik maken van onze sinaasappelpers voor vers sap, een Post NL-punt, een complete slijterij en een servicebalie, waar men terecht kan voor medicijnen, batterijen en loten.”

Zeer complete supermarkt
Coop Léon Haanstra transformeert met de verbouwing tot een zeer complete supermarkt. “Klanten staan straks versteld van ons diepe en enorm brede assortiment. Hier staat Coop ook wel om bekend. Dit bereiken we door een kleine uitbreiding van het winkeloppervlak, maar vooral door een slimmere schapindeling”, stelt Haanstra. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid staan bij Coop Léon Haanstra hoog in het vaandel. “We zijn betrokken bij verschillende verenigingen en sportclubs in de buurt. Zo laten we zien dat we echt onderdeel van het dorp zijn.” De klant hoeft zijn of haar favoriete winkelmedewerker straks niet te missen. “We blijven werken met hetzelfde enthousiaste team, de medewerkers krijgen alleen een ander jasje aan!” aldus Haanstra.

Feestelijke opening
Op woensdag 22 april om 8 uur opent Coop Léon Haanstra in Holten zijn deuren. De opening wordt één groot feest. Natuurlijk profiteert de klant van spectaculaire aanbiedingen én verrassingen voor jong en oud. Haanstra: “We kunnen niet wachten tot het zover is! We leven al tweeënhalf jaar toe naar deze overgang. Ons hele team is klaar voor een nieuwe start.”

Ga terug...