Businessclub PNG Twente organiseert op 16 april 2015 een Open ochtend in Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Businessclub PNG Twente organiseert op 16 april 2015 een Open ochtend in Rijssen

Geplaatst op: 09-04-2015 |

Tom Lucas, Bestuursvoorzitter van de PNG Twente, is trots op het bereikte resultaat voor al haar ondernemende leden. In ruim 4 jaar tijd is het uitgegroeid tot een serieus ‘bedrijf’ met meer dan 50 actief betrokken Twentse ondernemers uit de diverse branches. Wekelijks komen zij bijeen en hun motto is - gedreven door geven-.  Het ondernemersklimaat verandert de laatste jaren sterk en daarom ook een nieuwe manier van zakendoen. De lijfspreuk van de PNG Twente luidt dan ook

Twents noaberschop met zakelijk lef

Aangetoond is dat 95% van de bedrijven wereldwijd voor hun groei afhankelijk is van mond tot mond reclame. Slechts 5% heeft hiervoor een strategie. Bedrijven die het concept onze PNG in hun strategie opnemen geven zich zelf de gelegenheid op een vaste plaats en tijd te netwerken met een team zakenmensen die allemaal een andere branche vertegenwoordigen. Als deze mensen met elkaar zaken gaan doen is dat natuurlijk leuk, maar het wordt past echt interessant als ze elkaar handel gaan toespelen uit elkaars netwerk.

“Geen snelle handel”, maar juist betrouwbare relaties die zorgen voor nieuwe contacten zijn waardevol voor continuïteit van organisaties. Zichtbaarheid binnen een netwerk speelt hierbij een belangrijke rol en zorgt voor aanbevelingen waardoor omzet wordt gegenereerd. De huidige omzet is op een paar duizend euro na opgelopen tot maar liefst een 3 miljoen Euro. Mond tot mond reclame heeft hiermee duidelijk direct effect! Zo simpel is het!

Via deze weg wil ik u namens de PNG Twente graag uitnodigen om deel te nemen aan onze open dag op donderdag 16 april 2015 in hotel de Sallandse Heuvelrug in Rijssen.  Tijdens deze open ochtend kunt u gratis kennis maken met onze laagdrempelige manier van netwerken onder de noemer van Twents noaberschop met zakelijk lef.U zult samen met een groot aantal gelijkgestemde ondernemers onze netwerkwijze beleven, genieten van een lekker ontbijt en luisteren naar o.a. het inspirerende verhaal van OAD directeur Frans Schuitemaker en deelnemen aan de interactieve workshop van Focus XL.

Onze kernwaarden leest u op onze site www.pngtwente.nl Maar één wil ik al met u delen; die van persoonlijk. Al onze ondernemers zijn gericht op de persoonlijk relatie en die met haar werkveld. Maatschappelijke betrokkenheid is hiermee onlosmakelijk verbonden. Ieder jaar steunen wij een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Manna, zie ook http://www.manna.nu.
 
Het volledige programma treft u aan op onze website www.pngtwente.nl/openochtend Hier kunt u zich ook aanmelden. Al 100 ondernemers gingen u voor. Graag tot donderdag 16 april in Rijssen.

Ga terug...