Wegpiraat aangehouden - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 20:00 uur
Finally Friday
Playing
Straks
20:00 - 21:00 uur
Muzikaal het Weekend in
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Wegpiraat aangehouden

Geplaatst op: 13-11-2004 |

Dinsdag 9 november hield de politie omstreeks 16.45 uur bij een tankstation aan de A1 te Rijssen/Holten een 22-jarige automobilist uit Tilburg aan.

De man had even daarvoor door zijn rijgedrag het verkeer op de A1 ernstig in gevaar gebracht. Politieagenten kregen hem in het oog toen zij vanuit de richting Deventer op de A1 zuidbaan reden en de 22-jarige hen met een behoorlijke snelheid rechts voorbijreed. De agenten reden op de linkerrijbaan in de file. De 22-jarige bestuurder had kennelijk haast en reed zonder te remmen de vluchtstrook op om kort daarna weer de rechter rijbaan op te rijden, waar het overige verkeer sterk moest afremmen om aanrijdingen te voorkomen. Even later herhaalde hij deze manoeuvre diverse keren. Hij haalde tussendoor ook nog een auto via de linker rijbaan in, waarbij ook bijna een aanrijding ontstond. Ook sloeg hij op een gegeven moment bij een parkeerplaats af om hard rijdend de file in te halen en even later weer in te voegen. Wonder boven wonder vonden geen aanrijdingen plaats.

Nadat de 22-jarige bestuurder bij een tankstation bij Rijssen/Holten was gestopt om te tanken, hielden agenten hem aan. De man was heel vervelend en agressief. Hij wilde elke keer weglopen en schold de agenten uit. De agenten kregen hem echter onder controle waarna hij naar het politiebureau werd overgebracht. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Ga terug...