Bartiméus houdt infospreekuur in GezondShop Almelo - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Bartiméus houdt infospreekuur in GezondShop Almelo

Geplaatst op: 10-04-2015 |

Bartiméus en GezondShop werken al enige tijd samen en organiseren op donderdag 16 april een infospreekuur voor mensen met een visuele beperking. Een medewerker van Bartiméus is aanwezig in de GezondShop om informatie te verstrekken en advies te geven over leven met minder zicht en de mogelijkheden op het gebied van zelfredzaamheid Belangstellenden zijn van 9.30 - 16.00 uur welkom in de GezondShop in Almelo.

Wanneer een bril niet meer helpt en de oogarts niets meer kan betekenen, kan revalidatie een volgende stap zijn. Een revalidatietraject richt zich op het leren omgaan met de visuele beperking en/of het aanleren van compenserende vaardigheden. Er is veel mogelijk! De deskundige van Bartiméus vertelt u hier graag meer overt tijdens het infospreekuur.

Over GezondShop
GezondShop is een thuiszorgwinkel voor producten voor een gezonde, veilige en zelfstandige levensstijl. Bezoekers kunnen altijd rekenen op een goed advies van deskundig personeel. Meer info: www.gezondshop.nl De winkel bevindt zich aan de Haven Noordzijde 37 in Almelo, op steenworp afstand van het station

Over Bartiméus
Bartiméus is als revalidatiecentrum specialist in leven met een visuele beperking. Iedereen die hierover vragen heeft, kan bij Bartiméus terecht, ook als er sprake is van een meervoudige beperking. Meer info: www.bartimeus.nl telefoonnummer 088 -88 99 888.

Ga terug...