Drummer van Marco Borsato geeft workshop in Holten - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Drummer van Marco Borsato geeft workshop in Holten

Geplaatst op: 12-04-2015 |

Zaterdag 16 mei organiseert Talenthus Holten twee workshops drummen. Niemand minder dan professioneel drummer Ton Dijkman geeft dan een kijkje achter schermen van de drumwereld. Dijkman Ton is een van de meest gevraagde sessiedrummers van Nederland treedt op met onder meer Marco Borsato, de 3 J's, Edsilia Rombley en Karin Bloemen.

'Niets leukers dan verhalen vertellen en ervaringen delen', zegt drummer Ton Dijkman. Ton zit al 25 jaar in het vak en heeft zin in de workshop in Holten. 'Als professioneel drummer treed ik op dit moment zes dagen per week op met verschillende bekende artiesten. De ene avond is het soul, de andere avond dance, en juist deze afwisseling maakt het werk leuk.' Voor afwisseling zal hij ook zeker zorgen tijdens de workshop drummen in het Kulturhus Holten. Drumliefhebbers, jong en oud, uit Holten en omstreken, zijn van harte welkom. Wat deelnemers kunnen verwachten van Ton? Op die vraag antwoordt hij: 'Interactie, vooral veel interactie. Vraag wat je wilt weten, waar je tegen aan loopt, hoe je een bepaalde drumtechniek het beste uitvoert en ik geef je tips, advies en laat je van alles horen.' Ton neemt hiervoor zijn eigen drumstel mee. Wat Ton vooral zo aanspreekt in het drummen is dat je als drummer een beetje de stijl bepaalt wat er gespeeld wordt. En zijn passie voor zijn muziek hoopt hij op de drumliefhebbers tijdens de workshop over te brengen.

De workshop drummen duurt één uur en is verdeeld in twee groepen tussen 13.00 en 15.00 uur. Deelname kost €17,50. Via www.kulturhusholten.nl kun je je inschrijven. Let op, er is plek voor maximaal 20 deelnemers, vol is vol. Toeschouwers zijn ook van harte welkom, ticket kost €5,00. Meer informatie staat op www.kulturhusholten.nl en www.talenthusholten.nl.

Ga terug...