Winst in blessuretijd voor R.K.S.V. - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 18:00 uur
Radio 350 Sport
Playing
Straks
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Winst in blessuretijd voor R.K.S.V.

Geplaatst op: 13-04-2015 |

In blessuretijd wist Jesse Verharen voor ons de punten in huis te houden, 3-2 winst. Na zeven minuten stonden we 2-0 voor, tegenstander SVV’56 kwam terug tot 2-2 maar verloor toch. Of het verdiend was laten we in het midden, we waren er niet minder blij mee!

Aanvoerder Ruud Slagman was geschorst, Anton Acis en Colin de Jong waren geblesseerd waardoor Joost Nollen in de basis begon. Op rechtsbuiten kroop hij na enkele minuten naar binnen en schoot knap de 1-0 binnen. Het juichen was nog niet afgelopen of het stond ook al 2-0, steekpass van Dave Loohuis en Adrian Kwintenberg met het doelpunt. Wie dacht dat het een gemakkelijk middag zou worden kwam bedrogen uit, het overwicht was er de hele eerste helft maar het bleef tot de rust bij deze stand. De bezoekers kwamen tweemaal gevaarlijk voor het doel, onze doelman moest eenmaal reddend optreden.

Na rust kreeg SVV’56 de wind in de rug, wij vergaten te voetballen en gaven veel ballen onnodig weg. Binnen het kwartier werd het 2-1 doordat onze linksback de bal enkele malen inleverde en zijn man voor onze keeper kwam. Slechts acht minuten later werd het zelfs 2-2, niet onverdiend gezien het spelbeeld van de tweede helft. Hierna kwam R.K.S.V. weer iets meer aan voetballen toe maar de kansen werden niet afgemaakt. Het laatste kwartier koesterden de gasten het punt en liepen ze onbewust meer achteruit. Vlak voor tijd kreeg Wim Oosthoek een grote kans, maar het beslissende doelpunt viel pas in blessuretijd. Een vrije trap net buiten de zestien meter werd knap binnen geschoten door Jesse Verharen. De uitstekende acterende scheidsrechter De Wit, die de kaarten op zak hield, floot niet veel hierna af. De punten bleven vanmiddag weer op sportpark De Koele.

Na vanmiddag hebben we 29 punten verzameld, al vier meer dan vorig seizoen. Nog vier wedstrijden te spelen, te beginnen volgende week uit bij Mariënberg. Thuis verloren we op het einde met 1-2, volgende week kans om dit recht te zetten. Deze wedstrijd vangt aan om 14:30 uur, wees welkom op sportpark Westerpark.

R.K.S.V. – SVV’56 3-2 (2-0):
4. Nollen 1-0
7. Kwintenberg 2-0
59. Wessels 2-1
67. Wessels 2-2
90+2. Verharen 3-2

Opstelling R.K.S.V. 1:
Patrick Overdam, Jonathan Acis, Berjan de Wilde, Marthijn Schottert, Jurgen Siemerink, Wim Oosthoek, Adrian Kwintenberg (81. Jesse Verharen), Dave Loohuis, Joost Nollen (57. Myron Wolterink), John Loohuis en Gertjan Wilbers.

Ga terug...