Keep them rolling in Holten was een succes - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Keep them rolling in Holten was een succes

Geplaatst op: 13-04-2015 |

”We vinden het fantastisch dat de Holtenaren zo massaal aanwezig waren bij ’the final push’ actie van Keep Them Rolling op 8 april j.l. door Holten” aldus voorzitter Marc Fraser van de Stichting Viering Nationale Feestdagen, als we met hem terugblikken op deze memorabele dag.

De Stichting vraagt tevens aandacht voor de Holtense straatversiering, waarbij de jury op 25 april rond 16.00 uur de versieringen zal beoordelen. Men kan zich nog steeds aanmelden (ook zonder deelname aan de wedstrijd) via e-mail: joke.voordes@hotmail.com

Fraser noemt tevens de vele activiteiten die de Stichting rond Koningsdag (27 april) organiseert, zoals de aubade op de Smidsbelt, de brunch, een fietstocht en de veteranenrace. Ook mogen het kinderplein, een toneeluitvoering en de afsluitende muziekoptredens op de Smidsbelt niet onvermeld blijven.

Voor de herdenking op 4 mei om 11.00 uur op de Canadese Begraafplaats zijn dit jaar toegangskaarten noodzakelijk. Deze geven ook toegang tot de pendelbussen, want per auto en ook per fiets is de Begraafplaats die ochtend niet bereikbaar. De gratis kaarten (max. 4 per persoon) zijn verkrijgbaar bij het TRH-kantoor in het Kulturhus. ’s Avonds is de herdenking voor de Holtense gevallenen om 19.00 uur in de N.H. Kerk met aansluitend een stille tocht naar het monument aan de Molenbelterweg.

Het programma op Bevrijdingsdag (5 mei) omvat een MAC/HOT show van klassieke voertuigen (opgeven graag via e-mail: antonbronsvoort@gmail.com), waarna rond 10.00 uur het bevrijdingsvuur uit Bayeux - verzorgd door de atletiek- en wielervereniging - verwacht wordt. Kort daarna start het vrijheids-muziekfestival en kan men de fiets- en wandeltocht langs de Canadese route doen, die al vanaf 25 april mogelijk is. Ook deze dag zijn er weer kinderspelen op de Smidsbelt. De dag wordt afgesloten met de bevrijdingsloop vanaf de Smidsbelt en is er om 22.00 uur een grote vuurwerkshow aan het Vletgoor.

Vanzelfsprekend stelt de Stichting het op prijs, als zoveel mogelijk inwoners aan een of meerdere activiteiten zouden willen participeren. Een uitgebreid programmaboekje valt binnenkort bij alle Holtenaren op de mat.

Ga terug...