Lucky meest succesvolle van Nederland! - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Lucky meest succesvolle van Nederland!

Geplaatst op: 15-04-2015 |

Uitgaanscentrum Lucky The Feel Good Provider uit Rijssen heeft dit jaar de meest succesvolle Winterpoolparty van Nederland georganiseerd! Op 14 maart was het een groot gekkenhuis met o.a. een jacuzzi, heerlijke cocktails, extra veel entertainment en de gratis entree actie met de ananas.

Lucky is beoordeeld op zowel de promotie van het evenement als het feest op de avond zelf. Op beide punten haalde Lucky de hoogst haalbare score. Daarnaast werd de donatie van ongeveer 500 overgebleven ananassen aan de Voedselbank enorm gewaardeerd. Volgens Frank van der Pot, marketing coördinator bij Lucky, is het grote succes van de avond te danken aan de geweldige inzet van het personeel en het enthousiasme van alle aanwezige gasten.

Afgelopen zaterdag reikte een promotieteam van Bacardi de eerste prijs uit aan het compleet verraste team van Lucky. De organiserende personeelsleden zullen begin juni vijf dagen volledig in de watten worden gelegd door Bacardi op het nummer één partyeiland van Europa, Ibiza!

Ga terug...