Pippeloentje helemaal thuis in oude Willem Alexanderschool - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Pippeloentje helemaal thuis in oude Willem Alexanderschool

Geplaatst op: 16-04-2015 |

Speel-o-theek Pippeloentje is verhuisd. Tijdens hun ruim 20-jarig bestaan werd de Speel-o-theek vaak in een adem genoemd met de bibliotheek. Maar door de verhuizing van de bibliotheek Rijssen-Holten, leek het voor Pippeloentje aanvankelijk spannend of er een nieuwe en goede locatie gevonden werd. Gelukkig bracht de gemeente Rijssen-Holten uitkomst. Inmiddels is de SOT helemaal gesetteld in de oude Willem-Alexander school in Rijssen.

De Speel-o-theek deelt het pand op de hoek van de Willem de Zwijgerstraat, de Prins Bernardstraat en de Welleweg met meerdere organisaties. Zo huist daar inmiddels de EHBO, de Voedselbank en het Repair Café. Ieder zijn eigen ruimte en eigen tijden. ‘Een mooie samenwerking,’ vindt bestuurslid van het eerste uur Elly van Baren. ‘We hebben een prachtige ruimte, waar we optimaal gebruik van kunnen maken. Ook hebben we veel meer plek om al het speelgoed uit te stallen.’

Mede door deze extra ruimte heeft Speel-o-theek Pippeloentje de mogelijkheid om weer nieuwe leden aan te nemen. Een lidmaatschap kost € 20,00 per jaar, per keer mag er één spel en één stuk speelgoed geleend worden. Daarnaast biedt de Speel-o-theek grotere gezinnen de mogelijkheid tot een tweede lidmaatschapskaart.

Meer weten of aanmelden? Kom dan langs tijdens de openingstijden. Deze zijn nog altijd op woensdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur en op vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Het adres is Willem de Zwijgerstraat 32 in Rijssen.

Ga terug...