Inschrijving Wiezo loop geopend - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 13:00 uur
Muzikaal het Weekend in
Playing
Straks
13:00 - 14:00 uur
Koster in het Weekend
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Inschrijving Wiezo loop geopend

Geplaatst op: 16-04-2015 |

Het Wiezoloop virus heeft de afgelopen weken weer sterk de kop opgestoken gezien de vele vragen, wanneer de inschrijving van de komende editie zal starten.Er hoeft niet langer meer gewacht te worden want vanaf nu is de inschrijving van de 17e Wiezoloop, dit jaar op zaterdag 04 Juli , geopend. Via de website www.wiezoloop.nl kan ingeschreven worden op de diverse afstanden.

LIMIET WAYPOINT 5 KM
Om de deelnemers op de populaire 5 kilometer voldoende loopruimte te kunnen blijven bieden is ook dit jaar het aantal deelnemers voor deze afstand gelimiteerd op maximaal 1000. Gezien vorig jaar al vroegtijdig de limiet is behaald en om teleurstelling te voorkomen adviseren we daarom dan ook snel in te schrijven!

EARLY BIRD
Tevens heeft het snelle inschrijven als voordeel dat iedereen die zich voor 8 mei heeft ingeschreven in aanmerking komt voor een aantal geweldige prijzen. 5 KM afstandsponsor: WAYPOINT Navigatie & Communicatie verloot maar liefst 3x de exclusieve Garmin Vivofit 2, Hardloop speciaalzaak Step One 3x een paar Asics hardloopschoenen en de organisatie van de Wiezoloop 10 gratis startnummers!!

RABO KIDS RUN
Natuurlijk wordt ook deze editie weer gestart met het paradepaardje van de Wiezoloop: De RABO Kids Run. Ieder jaar weer strijden honderden kinderen uit Wierden en de wijde regio om die fel begeerde beker en medaille en worden de kids door duizenden papa’s, mama’s, opa’s en oma’s naar de finish geschreeuwd.

Ga terug...