Rijssen Vooruit wint overtuigend van SV Daarle - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Rijssen Vooruit wint overtuigend van SV Daarle

Geplaatst op: 19-04-2015 |

Afgelopen zaterdag moesten de selectiespelers van Rijssen Vooruit het opnemen in en tegen SV Daarle, die in de competitie voorafgaand aan deze wedstrijd 12 punten voorsprong hadden.
Het was, door afgelastingen, pas de eerste wedstrijd tussen beide teams. Beide teams hadden de beste bedoelingen en wilden vol voor de winst gaan.

Het was echter Rijssen Vooruit dat het beste van het spel had, er wordt goed gecombineerd en gedisciplineerd verdedigd. Dit resulteerde in het begin in enkele mogelijkheden maar niet in doelpunten. Halverwege werd de middenvelder van Daarle door de trainer naar de kant gehaald omdat deze na enkele charges rijp was voor een rode kaart, nadat hij al een terechte gele kaart had ontvangen na een tackle op libero Benjamin Labobar. En dat terwijl de wedstrijd zeer sportief was en goed geleid werd door de scheidsrechter.

Halverwege de eerste helft werd Carlos Sanchez Torres vrijgespeeld door Deniz Kayalar, hij liep op de keeper af maar werd neergehaald in de zestien meter met een strafschop als gevolg. Dit was een makkelijke prooi voor Danny Kuipers die de bal hard in het doel schoot (0-1). Hierna werd het wat rommeliger waardoor SV Daarle kon oprukken naar voren. Een vrije trap belandde bij de tweede paal van keeper Gordon Gosewich en daar stond een speler van SV Daarle vrij om de bal te verwerken tot doelpunt (1-1).
Rijssen Vooruit bleef goed door voetballen en hard werken om een goed resultaat neer te zetten. Het was wederom Carlos Sanchez Torres die het op de heupen kreeg, enkele spelers van SV Daarle het welbekende bos in stuurde en via de keeper het doel trof en Rijssen Vooruit op een verdiende voorsprong zetten (1-2). Dit was tevens de ruststand.

Na de thee was het wederom Rijssen Vooruit dat het betere van het spel had. De gastheren waren niet bij machte om de wedstrijd te doen kantelen. Sterker nog, weer was het Carlos Sanchez Torres dat met een geweldig afstandschot de keeper het nakijken gaf en de voorsprong vergrootte naar 1-3. Hiermee was de wedstrijd eigenlijk gelopen. Hier en daar waren er nog wat mogelijkheden maar helaas viel de score niet hoger uit.

Welverdiend en moegestreden gingen de drie punten in de zak mee naar Rijssen. Aanstaande dinsdag speelt Rijssen Vooruit de inhaalwedstrijd tegen hekkensluiter MVV’69, aanvang 20.00 uur op het sportpark van Rijssen Vooruit. Wees welkom !

Ga terug...