Mintonette CMV niveau 1 Kampioen - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Mintonette CMV niveau 1 Kampioen

Geplaatst op: 19-04-2015 |

Het was vrijdagavond al een fantastische avond voor de Cool Moves Volley (CMV) speelsters.
Ze hadden geproefd en geroken aan het voorproefje van de laatste senioren thuisronde waar twee kampioensteams gehuldigd werden. Ook de CMV niveau 1 jeugd (t/m 8 jaar) was opgeroepen voor de groepsfoto van alle kampioenen, aangezien ze de volgende dag ook kans hadden een kampioensfeestje te vieren.

De meiden stonden daarom zaterdag de 18e op scherp, ze wilden ook een feestje! Meteen moesten de beginnend volleybalsters tegen de directe concurrent WVC Volley uit Wierden, een team met drie jongens. De wil om te winnen gaf de eerste set duidelijk de doorslag want deze werd overtuigend gewonnen. De andere twee sets gingen gelijk op en 4 punten tegen 2 was het resultaat. De jongens moesten vervolgens als eerste tegen Vrivo uit Vriezenveen en wonnen alle drie sets, ze hadden nu 8 punten gehaald en stonden er nu 4 voor. De meiden, met trainster en coach Grietje, moesten vol aan de bak en deden dat dan ook! 6 punten uit de laatste wedstrijd maakten dit fantastische jeugdteam kampioen!

De organisatie in handen van Vrivo, overhandigde de medailles vanuit de volleybalbond, Mintonette bestuur en ouders volgden en de talenten in de dop werden overladen met cadeaus. De afsluiting en winst werd gevierd met een lekkere portie patat met iets er bij. Op naar niveau 2!

Ga terug...