Workshop geluidstechnieken in Holten - Radio 350

Workshop geluidstechnieken in Holten

Geplaatst op: 20-04-2015 |

Zaterdag 25 april organiseert het Talenthus Holten de workshop Geluidstechnieken en Mixen. Holtenaar Peter Nij Bijvank staat deze keer aan de knoppen en gaat samen met de deelnemers actief aan de slag. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

'Goed geluid wordt vaak onderschat. Mensen denken dat je met het plaatsen van een mengtafel er wel bent. Maar dat is dus niet zo', vertelt Peter. En hij kan het weten. Hij zit al bijna 30 jaar in het vak. Zo verzorgt hij onder meer de techniek achter Serious Request en treedt hij op met zijn eigen ban Perfect Show Time. 'Met mijn band kom ik op de meeste rare plaatsen waar je heel inventief moet zijn met je geluidsapparatuur.' Tijdens de interactieve workshop zet Peter de deelnemers aan het werk en laat ze zelf testen met het plaatsen van onder meer microfoons, luidsprekers en de mengtafel om zo het effect op het geluid te ervaren. Hoogtepunt is de een echte band die speelt terwijl de deelnemers zelf achter de mengtafel mogen zitten.

De workshop is voor iedereen die alleen of met een band optreedt en meer willen leren over hoe je voor goed geluid zorgt. Datum is zaterdag 25 april, de workshop is van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname kost € 12,50, ticket kunnen online via www.kulturhusholten besteld worden. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Meer informatie op www.talenthusholten.nl

Ga terug...