Evenement presentatie Triathlon Holten een succes - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Evenement presentatie Triathlon Holten een succes

Geplaatst op: 22-04-2015 |

De evenement presentatie georganiseerd voor sponsoren van Stichting Triathlon Holten is vanmiddag in zalencentrum de Poppe succesvol verlopen. Naast de vaste onderdelen zoals het ondertekenen van de sponsorcontracten, het gezellige netwerken en de sponsorenpresentatie werd ook het nieuwe logo en de nieuwe website van de stichting gelanceerd. “Tijd voor vernieuwing. We hebben na zestien jaar uitstekende samenwerking, afscheid genomen van reclamebureau Youniq en zijn overgestapt naar een ander eveneens plaatselijk reclamebureau, Reclamemakers. Daar hoort een mooi nieuw logo en nieuwe website bij”, vertelt bestuurslid Hendri Markvoort. Naast de gewijzigde huisstijl is ook het programma op vrijdagavond aangepast. Wat niet veranderd is het jaarlijkse gezellige netwerken bij de Poppe in Markelo.

De setting van de evenementpresentatie is net als vorig jaar in studiovorm, met als thema “Triathlon aan Tafel”. Het is presentator Laurens Jan Stam die de sponsoren krachtig in het licht zet. Als sidekick zit Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert aan zijn zijde. Tuitert, zelf enthousiast triatleet en deelnemer van het Holtense evenement, benadrukt dat sport uniek is in welke vorm dan ook. “Alles wat met sport te maken heeft maakt me blij!”

In verschillende sessies krijgen de hoofd- en cosponsoren een aantal vragen gesteld waarin de mate van betrokkenheid duidelijk naar voren komt. Hoofdsponsoren VolkerWessels, Vivera en nieuwe hoofdsponsor Ocon lichten in het vraaggesprek toe dat het niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk raakt. Inge Wessels werd jaren geleden al gegrepen door de emotie die de triathlonsport brengt. Viveradirecteur Heite Dommerholt is zelf verwoed sporter en ziet een uitstekende overeenkomst tussen goede voeding en sport. Manager Eric Lamsma van Orthopedisch Centrum Oost Nederland vindt het Holtense topevenement en OCON een prima aanvulling op elkaar.

Voorzitter Martin Pieters kijkt terug op een zeer geslaagde middag.”Ik ben uitermate trots op het evenement en op alle vrijwilligers die het ook mogelijk maken. Dat is met geen woorden te beschrijven. We mogen ons zelf tot één van de Internationale Topsport Events in Twente prijzen.”
Ook de sponsoren zijn onder de indruk van de organisatie. Uitspraken als ‘professionele uitstraling’, ‘gezellige dag voor eigen relaties’, ‘er met kop en schouders boven andere evenemente uitsteken’ en ‘een steeds weer vernieuwende organisatie’ klinken meerdere malen door de zaal. “Wij willen hetzelfde als een deelnemer; het maximale kunnen presenteren”, aldus een tevreden Pieters.

Triathlon Holten heeft plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli waar vele nationale en internationale triatleten strijden om de European Triathlon Premium Cup en European Junior Sprint.

Nieuw dit jaar is de Rabo Kids Triathlon, Vivera Run op de vrijdagavond en de trio-bedrijven Triathlon op zaterdag. De trouwe zwemloop vervalt maar de Vivera Run maakt het mogelijk om elke hardloopliefhebber deel uit te laten maken van het triathlonweekend.

Ga terug...