Wederom winst voor Rijssen Vooruit - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Wederom winst voor Rijssen Vooruit

Geplaatst op: 22-04-2015 |

Na de winst van afgelopen zaterdag was het MVV’69 dat zich als mindere moest erkennen tijdens een doordeweekse wedstrijd van Rijssen Vooruit.

Dinsdagavond werd er afgetrapt en direct was het Rijssen Vooruit dat druk zette en met hele scherpe aanvallen het doel bestormde van de keeper uit Marle. De snelle Carlos Sanchez Torres werd meerdere malen gelanceerd en die liet zich de kansen niet onbenut. In de eerste tien minuten was het Carlos dat tot twee keer toe het net wist te raken. Het op dat moment ontketende Rijssen Vooruit wist de verdediging van MVV’69 pijn te doen door telkens de bal achter de verdedigers te gooien en de snelle aanvallers de mogelijkheid te geven in de zestien te komen.

Wederom was het Carlos Sanchez Torres dat zich onderscheidde. Hij dolde een aantal spelers van MVV’69 maar moest zijn actie staken toen hij werd neergehaald in de zestien. De scheidsrechter kon niet anders dan de bal op de stip leggen, een buitenkansje voor Madjit Isa die de 3-0 voor zijn rekening nam.
Ook Danny Kuipers deed een duit in het zakje. Noodgedwongen werd de verdediger geposteerd als aanvallende middenvelder maar deed dat alsof hij daar al jaren gestaan heeft. Hij was betrokken bij veel aanvallen en bij een van deze aanvallen was hij het eindstation en tekende voor de vierde treffer van de avond (4-0).Rijssen Vooruit deed wat gas terug en liet de score voor wat het was en ging met een meer dan prettig gevoel de rust in. Veel kansen gecreëerd, vier doelpunten gescoord en bovenal geen enkele tegen.

De tweede helft werd een totaal andere dan de eerste. Er werd gelaten en zelfs ongeconcentreerd gevoetbald waardoor MVV’69 met de spaarzame aanvallen toch nog gevaarlijk kon zijn. Onoplettendheid maakte het de gasten mogelijk om de 4-1 aan te tekenen. Niet lang daarna werd er een discutabele penalty gegeven voor MVV’69 en ook deze kans lieten ze zich niet onbenut (4-2). Geheel onnodig konden de gasten terug in de wedstrijd komen en bleven ze geloof houden in een goede afloop.

Naarmate de tweede helft vorderde pakte Rijssen Vooruit de vorm van de eerste helft weer een beetje terug en waren er weer scherpe aanvallen te bewonderen. Het duurde echter lang voordat de 5-2 op het scorebord stond. Het was wederom Carlos Sanchez Torres die zijn derde doepunt maakte en de wedstrijd definitief op slot gooide. Eindstand 5-2, een klinkende overwinning maar toch een bijsmaak door de twee onnodige tegendoelpunten.

6 punten uit de laatste twee wedstrijden, 8 voor en 3 tegen. Een morele opsteker voor het door vele blessures geteisterde Rijssen Vooruit, dat de lijn door kan zetten tegen ASV’57, de tegenstander van aanstaande zaterdag op het sportpark van Rijssen Vooruit, aanvang 14.30 uur. Wees welkom !

Ga terug...