MTB-route Rijssen nu al op eerste plaats - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

MTB-route Rijssen nu al op eerste plaats

Geplaatst op: 22-04-2015 |

De nieuwe MTB-route in Rijssen is zo populair, dat zelfs voor deze route officieel geopend is, de eerste plek op de ranglijst al is ingenomen.

Eind maart was het moment daar; de MTB route door de bossen bij Rijssen kon opengesteld worden voor publiek. En publiek, dat is er; de route wordt veelvuldig gebruikt door MTB’ers uit de eigen gemeente, maar ook zeker daarbuiten. En nu, nog geen maand later, staat de route op de eerste plaats in de route top 10 van MTBroutes.nl, een website met een overzicht van alle Nederlandse mountainbikeroutes. Deze top 10 wordt bepaald door de laatste 20 beoordelingen die over een route zijn ingediend.

Wethouder Roland Cornelissen: “Wat voor compliment kun je als ontwerper, maar zeker ook als vrijwilliger nog beter krijgen? Het is prachtig om te zien dat alle energie die er in gestopt is, nu dubbel en dwars beloond wordt”.

Officiële opening
Omdat er nog een paar details uitgevoerd moeten worden, heeft de officiële opening nog niet plaatsgevonden. Samen met Tourclub Rijssen wordt dit echter op korte termijn opgepakt.

Project
De huidige route is voortgekomen uit het project ‘Aanleg MTB-route Rijssen’, waarbinnen de Provincie Overijssel, Regio Twente, ANWB, gemeente Rijssen-Holten, Patrick Jansen (ontwerper route), wielervereniging Tourclub Rijssen en grondeigenaren samen hebben gewerkt aan dit resultaat. Na de voorbereiding is de daadwerkelijke aanleg van de route uitgevoerd door de diverse vrijwilligers van de Tourclub Rijssen in samenwerking met de Regio Twente. De MTB-route in Rijssen is onderdeel van de aanleg van het MTB-netwerk Twente.

Ga terug...