Glasvezel aanleg van start op Vletgaarsmaten - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Glasvezel aanleg van start op Vletgaarsmaten

Geplaatst op: 24-04-2015 |

In Holten begint glasvezel bedrijf Bright Access de komende weken met de aanleg van het glasvezel netwerk op bedrijventerreinen Vletgaarsmaten en De Haar. Om dit moment te markeren wordt op 30 april aanstaande (16:30 uur) op officiële wijze de ‘schop in de grond’ gezet door wethouder Ronald Cornelissen, het bestuur van ondernemingsvereniging HIG en Bright Access directeur Janarthanan Sundaram.

Janarthanan Sundaram: “de komende paar weken is onze aannemer Teltec bezig om op de terreinen te graven en de glasvezelkabel aan te leggen, wij vinden het belangrijk om dit moment – samen met ondernemers op het terrein – te vieren.”

De op Vletgaarsmaten en De Haar gevestigde ondernemers worden door Bright Access uitgenodigd om bij deze gelegenheid aanwezig te zijn. Sundaram vervolgt: “dit moment gebruiken wij niet alleen als officiële aftrap, natuurlijk met een heerlijk glaasje ‘bubbels’, maar ook om de lokale ondernemers te informeren over het verdere verloop van het aanlegproces. Deze transparantie hoort bij onze aanpak.”

Op 30 april aanstaande gaat om 16:30 uur de ‘schop in de grond’. Als locatie is gekozen voor het terrein van onze ICT-partner Broekhuis automatisering, Ondernemersweg 3, Holten.

Ga terug...