Onnodig verlies Rijssen Vooruit - Radio 350

Onnodig verlies Rijssen Vooruit

Geplaatst op: 26-04-2015 |

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen ASV’57 op het programma. De nummer 6 van de ranglijst had geen doelen meer voor ogen alsmede Rijssen Vooruit. Toch werd het een wedstrijd van de vele kansen en de wil om te winnen.

Met veel twijfelgevallen begon Rijssen Voorui t met druk naar voren de wedstrijd. Het resulteerde in enkele mogelijkheden maar de keeper werd niet echt getest. Ook de gasten hadden de mogelijkheid om in de beginfase de score te openen maar verzuimde dat ook.

Nadat Rijssen Vooruit middels een paar grote kansen niet de schepte toonden als in de vorige wedstrijden was het ASV’57 dat laat in de eerste helft de eerste treffer op het scorebord zetten. Uit een hoekschop kwam de bal binnen de 5 meter bij een speler van ASV’57 terecht en waar men verwacht dat Rijssen Vooruit vol voor de bal gaat wast het dezelfde speler die de bal in het doel liet verdwijnen. Ruststand 0-1

Inmiddels moest Rijssen Vooruit, door blessures al hun wissels gebruiken en was de boodschap duidelijk: gaan voor de gelijkmaker en wellicht op voorsprong komen. Dat een gelijkmaker in de lucht zat was gezien de kansen meer dan verdiend geweest maar de bal mocht er niet in. Rijssen Vooruit verzuimde om enkele grote kansen om te zetten in doelpunten. Naarmate de wedstrijd vorderde ging Rijssen Vooruit meer naar voren spelen en meer risico nemen. Hierdoor kreeg de tegenstander meer ruimte maar wist dit ook niet echt uit te buiten.
Het was uiteindelijk een schot uit de tweede lijn die niet gestopt kon worden door keeper Gordon Gosewich waardoor de stand op een onterechte 0-2 kwam.

Ook daarna gaf Rijssen Vooruit zich niet gewonnen en ging nog wel voor de aansluittreffer maar dat mocht helaas niet het geval zijn.De wedstrijd eindigde in een 2-0 verlies waar een gelijkspel minimaal op zijn plaats zou zijn geweest.

Volgende wedstrijd is aanstaande dinsdag, dan ontvangt Rijssen Vooruit SV Daarle, aanvang 19.00 uur. Wees welkom !

Ga terug...