Quick’20 wint bij R.K.S.V. - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Quick’20 wint bij R.K.S.V.

Geplaatst op: 27-04-2015 |

Binnen het kwartier had de wedstrijd in ons voordeel beslist moeten zijn, hoe anders liep het thuis tegen Quick’20. De gasten pakten op basis van de tweede helft een verdiende overwinning en drie zeer belangrijke punten in de strijd om lijfsbehoud. Voor R.K.S.V. lijkt het seizoen uit te gaan als een nachtkaars, aan de selectie de kans om dit de laatste twee wedstrijden te veranderen.

Beide teams begonnen gehavend aan de wedstrijd, schorsingen en blessures zorgden ervoor dat er andere namen op het wedstrijdformulier stonden. Enkele grote kansen voor John Loohuis, Adrian Kwintenberg en Gertjan Wilbers leverde slechts één doelpunt op. Dave Loohuis onderschepte de bal op het middenveld, via John Loohuis kwam de bal bij Gertjan Wilbers, die vrij voor de doelman koelbloeding afrondde. 1-0 voor R.K.S.V. en het was wachten op meer, maar binnen het halfuur kwam de gelijkmaker op het scorebord te staan. De linksbuiten scheen een overtreding te maken, maar verslaggever en scheidsrechter hebben dit niet waargenomen, waardoor alleen voor de doelman de 1-1 genoteerd kon worden. Direct hierop weer een grote kans voor John Loohuis, maar gescoord werd er niet meer voor de rust.

Na rust een heel ander spelbeeld. De thuisploeg probeerde het wel, maar kon het niet waarmaken. Veel slechte passes, weinig creativiteit en naïef verdedigen leidde zelfs de 1-2 in. Een prima actie zorgde dat de bal bij Jack Abo kwam en die krulde de bal schitterend in de verre hoek. Alle drie wisselspelers kwamen in het veld, maar ook dit mocht niet baten voor de Rijssenaren. We hadden geluk dat Quick’20 niet uitliep naar 1-3 en gezien het beeld van de tweede helft was de overwinning terecht. Erg zonde want we hadden zo graag gewonnen, maar dan moet je de grote kansen die je krijgt wel afmaken. De prima leidende scheidsrechter Hoving hoefde slechts sporadisch op te treden en floot na ruim 95 minuten af.

Het seizoen was al ten einde, maar dit neemt niet weg dat we nog graag wat punten bijschrijven. Komende zaterdag komt Voorwaarts op bezoek, de ploeg die bovenaan de derde periode staat. Een leuke pot voetbal onder zonnige weersomstandigheden is de verwachting, wees om 14:30 uur welkom bij R.K.S.V.

R.K.S.V. – Quick’20 1-2 (1-1):
6. Wilbers 1-0
25. Braam 1-1
70. Abo 1-2

Opstelling R.K.S.V.:
Overdam, J. Acis, Slagman (C), Verharen (73. Nollen), Troost (63. A. Acis), Siemerink, D. Loohuis, Schottert, Kwintenberg, J. Loohuis en Wilbers (75. Koedijk).

Ga terug...