Fiets of wandel mee voor het Dabarwerk - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Fiets of wandel mee voor het Dabarwerk

Geplaatst op: 28-04-2015 |

Op zaterdag 6 juni aanstaande organiseert de IZB de 4e editie van de Toer voor het Goede Doel. In Rijssen wordt samengewerkt met de organisatie van de Theo de Rooij Classic, hierdoor kunnen verschillende routes worden aangeboden – van 30 tot 250 kilometer – voor ‘gewone’ fietsers, wielrenners en mountainbikers. Deelnemers steunen door deel te nemen aan de Toer voor het Goede Doel vanzelf ook het doel van de Theo de Rooij Classic, de Voedselbank West Twente. Wandelaars kunnen kiezen uit tochten van 25 en 40 kilometer.

De opbrengst van dit evenement is dit jaar bestemd voor het landelijke Dabarwerk, het evangelisatie- en recreatiewerk op campings en in steden in heel Nederland. Om het Dabarwerk door te kunnen laten gaan is dit jaar nog een fors bedrag nodig.

Evangelist (en oud-Rijssenaar) Jan Waanders is ambassadeur van de Toer voor het Goede Doel; hij schrijft: ‘Uit diverse ontmoetingen in onze wijk blijkt hoe belangrijk het is om als kind over Jezus te horen. Vaak wordt het evangelie kinderlijk ontvangen. Dabar maakt dit mogelijk en daarom zet ik me in voor de Toer voor het Goede Doel!’.

Doe ook mee en steun op deze manier het Dabarwerk. Voor alle informatie en voor aanmelding: www.toervoorhetgoededoel.nl

Ga terug...